Τράγκας: Υπόκοσμος και παρακράτος επί εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι θριαμβολογίες και οι κομπασμοί για τους μαζικούς εμβολιασμούς, οι προεκλογικές υποσχέσεις για δήθεν μείωση των φόρων και στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης. Η εικονική πραγματικότητα ενός χειμαρρώδους τουριστικού ρεύματος που δεν το βλέπει η χώρα, δεν μπορούν να σκεπάσουν την εικόνα ενός διαλυμένου, ανίκανου και απάνθρωπου κράτους που έχει αντικατασταθεί επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη από υπόκοσμο και παρακράτος. Αυτή δεν είναι μια αυθαίρετη και εξωπραγματική εκτίμηση του ομιλούντος. Είναι η κοινή άποψη δεκάδων δημοσιευμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε πολλές περιοχές του κόσμου.

Πλήθος ρεπορτάζ και άρθρων, αναφέρονται στην υπόθεση του κ. Λιγνάδη, στην υπόθεση του παρουσιαστή κ. Φουρθιώτη, στη δολοφονία Καραϊβάζ και γενικά στην ψυχρότατη, απαθέστατη και εν πολλοίς αρρωστημένη πολιτική συμπεριφορά και πολιτική ανοχή του Έλληνα πρωθυπουργού απέναντι στη διαφθορά, τη διάβρωση, την ανηθικότητα. Είναι δε ενδεικτικό κι επισημαίνεται από πλήθος πλευρών, ότι η ανοχή του απέναντι στον υπόκοσμο και το παρακράτος που οργιάζει, συνοδεύεται κατά κανόνα από φαιδρότατες δικαιολογίες ή αιδήμονα παρατεταμένη σιωπή.

Φθάνουν στο σημείο κάποιοι να πιστέψουν ότι είναι ο ιδανικός πολιτικός αυτόχειρας ο οποίος κατά τον αυτοχειριασμό του, δολοφονεί το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα δια γυμνού οφθαλμού, φαίνεται ότι προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που εξυπηρετούν τα ολιγοπώλια, την ολιγαρχία, με την οποία συναλλάσσεται ο ίδιος και η οικογένειά του και τους Γερμανούς, ενώ καταβαραθρώνεται η εθνική οικονομία και οδηγείται σε πλήρη εδαφική συρρίκνωση η πατρίδα μας.

Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που είχε η χώρα από τη Μεταπολίτευση έως σήμερα. Σε εποχή που ο διεθνής περίγυρος είναι ταραγμένος, είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί για τη χώρα μας. Από πολλούς θεωρείται μικρόνοος, εθνομηδενιστής και βούλιμος μόνο για εξουσία. Δεν τον ενδιαφέρει η εθνική καταστροφή παρά μόνον η προπαγάνδα, παρά μόνον η εικόνα του, αυτή που διαμορφώνουν και μεταδίδουν τα καλοπληρωμένα κανάλια. Έφθασε στο σημείο η Ελληνοκαναδή βουλευτής Νίκι Άστον να καταγγείλει ότι ο Μητσοτάκης αντί να μιλήσει για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στην εκδήλωση της Βουλής των Κοινοτήτων του Καναδά, μίλησε για το πόσο στηρίζει τις επενδύσεις της καναδικής εταιρείας εξόρυξης χρυσού, της γνωστής “El Dorado”, η οποία μάλιστα δεν έχει αναλάβει έργα εντός του Καναδά!

Υπόκοσμος και παρακράτος. Ολόκληρη η κοινωνία. Μια κοινωνία που καταρρέει, δεν παίρνει απαντήσεις για τις δολοφονίες των δημοσιογράφων, για τις σχέσεις που είχε ο κ. Φουρθιώτης με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και με την κυβέρνηση, για το πως ο κ. Μητσοτάκης έκρινε ως μη επικίνδυνο άνθρωπο τον κ. Λιγνάδη… Γιατί πρέπει να απαλλαγούν από κάθε δίωξη και ενοχή οι λοιμωξιολόγοι; Από πότε μπορούν να έχουν το ακαταδίωκτο αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη οικονομική συντριβή εκατομμυρίων Ελλήνων;

Όσο περνάνε οι μέρες, σιγά-σιγά μαθαίνουμε περισσότερα για τα εγκλήματα τις δολοφονίες χιλιάδων πολιτών που έχει διαπράξει η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ουδεμία δημοσκόπηση μπορεί να αποκρύψει ή να ξεγελάσει τους πολίτες. Όσα λεφτά κι αν πέσουν θα φανεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πολιτικά ο δολοφόνος χιλιάδων Ελλήνων πολιτών και εκείνος που κατέστρεψε εκατομμύρια οικογένειες.

Ο καθηγητής του Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε ότι «αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας η διαχείριση της πανδημίας». Τα μέτρα, είπε, που πρότειναν κάποιοι επιστήμονες έδειξαν ότι δεν τους καίγεται καρφί αν η τέχνη και η ζωή μαζί της εξαλειφθούν πλήρως. Αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας η διαχείριση της πανδημίας. Σύμφωνα με τους σοβαρότερους επιστήμονες, οι τηλε-αστέρες του ΣΚΑΪ και γενικά των καναλιών συνήργησαν σε αυτή τη γενοκτονία. Δέκα τηλε-ειδικοί, τηλε-λοιμωξιολόγοι μαζί με τους περίφημους δημοσιογράφους του «μείνε στο σπίτι, μείνε ασφαλής», συνέβαλαν να αυξηθούν οι θάνατοι και να ισοπεδωθεί η οικονομία και να εξαλειφθεί ο πολιτισμός.

Ο φαιδρός ένοικος του Μαξίμου λέει τώρα ότι θα μοιράσει δωρεάν εισιτήρια στους νέους για κινηματογράφο και θέατρο. Μόνον ένας ακατοίκητος και εντελώς παράλογος θα έλεγε κάτι τέτοιο. Η γενοκτονία που προκάλεσε το σημερινό Μαξίμου όπως και τα πραγματικά αίτια του ακαταδίωκτου, των τηλε-λοιμωξιολόγων, φωτίζονται από όσα λέει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος για το νοσοκομείο “Αττικόν”. Σύμφωνα με τα στοιχεία τον ένα χρόνο της πανδημίας, στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα έγιναν χίλιες χειρουργικές επεμβάσεις λιγότερες γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να μετατρέψει το σύστημα υγείας, σε σύστημα μιας νόσου, κλείνοντας χειρουργεία και μεταφέροντας το προσωπικό. Εκατοντάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν έτσι σε χειρότερη ποιότητα ζωής ή και σε θάνατο. Όλο οι γιατροί της χώρας γνωρίζουν πόσο ανεπαρκής, πόσο αντιπαραγωγική και πόσο απάνθρωπη υπήρξε και αυτή η μνημονιακή κυβέρνηση. Αν σκεφτείτε ότι είναι χείμαρρος οι προσφυγές στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, φανταστείτε εσείς που χάσατε τις περιουσίες σας πόσες ομαδικές αγωγές πρέπει να κάνουμε κατά του Τσιόδρα και όλων αυτών που διέλυσαν την πατρίδα μας.

Η πτώση του Μητσοτάκη από την εξουσία θα φέρει και την τιμωρία των ενόχων. Σε όλη την Ευρώπη οι υπεύθυνοι κάποια στιγμή θα πληρώσουν και αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα. Ήδη αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο πόσα κέρδισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους. Και στη Νέα Υόρκη δεν έχουν πλέον που να βάλουν τους αστέγους.

Υπόκοσμος και παρακράτος. Οι αποκαλύψεις του κ. Κώστα Βαξεβάνη είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με τον κ. Βαξεβάνη, οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κ. Φουρθιώτη επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του δημοσιογράφου ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη. Της κατάμαυρης Νέας Δημοκρατίας, η οποία θρυμματίζεται μέρα με τη μέρα. Είναι πολλοί πλέον αυτοί που αναρωτιούνται πως η Νέα Δημοκρατία, έφτασε στο σημείο να αναθέτει εργολαβικά πακέτα δημοσίων σχέσεων για το πρόσωπο του κ. Χρυσοχοΐδη, του αρχηγού της αστυνομίας και του κ. Μητσοτάκη στον κ. Φουρθιώτη. Πώς έφτασε η Νέα Δημοκρατία στο σημείο να κατηγορείται από τον κ. Μένιο Φουρθιώτη με επίσημα ανακοινωθέντα του τα οποία υπέγραφε η κ. Νανά Παλαιτσάκη, ότι ο παρουσιαστής έκανε αμειβόμενες εργασίες για λογαριασμό του Μαξίμου και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης;

Σύμφωνα με όσα γράφει το “Documento” δύο προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ ανακρίνονται για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του κ. Φουρθιώτη, για τη μετέπειτα συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και για την πιθανή συμμετοχή τους σε σχεδιασμό δολοφονίας του δημοσιογράφου. Ο ένας από τους δύο, έχει στενές σχέσεις με επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Η Ασφάλεια έκανε χθες το απόγευμα εκτεταμένη έρευνα στο σπίτι του Φουρθιώτη και μαζί του προσήχθησαν δύο ακόμα άτομα, με την εποπτεία Εισαγγελέα. Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο κανάλι «Ε».

Οι κάλυκες από το Καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο σπίτι του Φουρθιώτη συνδέονται με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Μάλιστα, σύμφωνα με το “Mega” προέρχονται από το ίδιο Καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους Έλληνες δράστες από γενετικό υλικό, που βρέθηκε σε σακίδιο που τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του κ. Φουρθιώτη. Ο κ Φουρθιώτης απάντησε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη. Είναι όνειδος να είναι ο Χρυσοχοΐδης σε αυτή την καρέκλα. Να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την ιστορία, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούνται έρευνες σε κάποια κομπιούτερ. Αυτός είναι το όνειδος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.