Διαδημοτικές μετακινήσεις: Τέλος οι περιορισμοί από Δευτέρα – Όλες οι λεπτομέρειες

Τέλος οι περιορισμοί στις διαδημοτικές μετακινήσεις από τη Δευτέρα 3 Μαΐου. Ημέρα κατά την οποία ανοίγει η εστίαση και μαζί με αυτή απελευθερώνονται και οι μετακινήσεις των πολιτών από δήμο σε δήμο. Σημειώνεται ότι έως σήμερα δεν επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις τις καθημερινές παρά μόνο εάν πρόκειται για μετάβαση σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής στέλνοντας sms. Επιτρέπονται επίσης τα Σαββατοκύριακα στο πλαίσιο της μετακίνησης με τον κωδικό “6”. Σύμφωνα με πηγές, οι διαδημοτικές μετακινήσεις από τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι ελεύθερες προκειμένου να… διευκολυνθεί και η εστίαση. Έτσι εάν κάποιος μένει Γαλάτσι και θέλει να πάει στη Γλυφάδα, θα μπορεί να το πράξει.

Από την Δευτέρα του Πάσχα αλλάζει και το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα καθώς θα αρχίζει από τις 23:00. Αυτό σημαίνει πως και η εστίαση θα κλείνει εκείνη την συγκεκριμένη ώρα. Επειδή θεωρείται αυτονόητο πως οι πελάτες που θα φύγουν αργά από τα καταστήματα εστίασης, δεν θα μπορούν να φτάσουν στα σπίτια τους έγκαιρα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε το τι θα ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.