Τέλος το « ενιαίο» μισθολόγιο στους δήμους- Περιφέρειες

« Πολιτική ανταμοιβών» για τους εργαζομένους στην Αυτοδιοίκηση και όλο τον ευρύτερο δημόσιο τομέα που θα απαλλάξει ΟΤΑ και δημόσιο « από το σύννεφο του εξισωτισμού που τους πλακώνει σήμερα» , ανακοίνωσε ότι σχεδιάζεται και θα εφαρμοστεί σύντομα , ο υπουργός Εσωτερικών , Μάκης Βορίδης .
Μιλώντας στη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ( 21/4) η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης «Ελλάδα 2.0», ο κ. Βορίδης , αναφερόμενος στο νέο σύστημα μισθών , είπε ότι το τωρινό « μας στερεί από εργαλεία διοικήσεως και δεν υπάρχει η παραμικρή στήριξη στους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους.
Συνεχίζοντας , ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι με τους συνεργάτες του , μελετούν « ένα μηχανισμό ανταμοιβής που θα βρίσκεται στα χέρια της διοικήσεως για να μπορέσει και να το χρησιμοποιήσει και ως ένα εργαλείο αποτελεσματικής άσκησης διοίκησης και επίτευξης των στόχων».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.