Δραματική τροπή για το Μαξίμου παίρνει η υπόθεση με τα πρακτικά της επιτροπής που καρφώνουν τον Σκέρτσο για τα Self Tests

Τεκτονικός σεισμός στο Μαξίμου μετά την δημοσίευση από Κυριακάτικη εφημερίδα των πρακτικών της επιτροπής των λοιμωξιολογων που αποδεικνύουν πως Γεραπετριτης και Σκερτσος αλώνιζαν στην επιτροπή και επέβαλαν τα μέτρα που ήθελαν.

Μαλιστα ο Σκερτσος όπως δείχνουν τα πρακτικά πίεσε την επιτροπή για τα self tests όσο μπορούσε.

Στο Μαξίμου πλέον ψάχνουν ποιος θα αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα για να μην πάρει η μπάλα και τον Μητσοτακη.

6A5A46C7 430D 45A6 A9BB 3CA2C112A81B

Ευθείες παρεμβάσεις στην επιτροπή λοιμωξιολόγων όπως αποκαλύπτουν τα πρακτικά!
Τα πρακτικά που υποτίθεται ότι δεν υπήρχαν, όπως είχε διαβεβαιώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατία, αύριο!

Η αποκάλυψη της εφημερίδας εξηγεί γιατί τα έκρυβαν! Γιατί προσπαθούσαν να διαψεύσουν ακόμα και την ύπαρξή τους! Γιατί απλούστατα, το περιεχόμενό τους προκαλεί πολιτικό σεισμό αλλά και μεγάλο εθνικό θέμα.

Γίνεται ξεκάθαρο ότι τα «περίεργα πρόσωπα» που έχουν διοριστεί υπουργοί από τον Μητσοτάκη, δεν μιλάμε για τους εκλεγμένους από τον λαό υπουργούς, αλλά τους «ουρανοκατέβατους», φέρονται να έκαναν παρεμβάσεις στο έργο της επιτροπής σε σημείο που προκύπτει έλλειψη της ανεξαρτησίας τους!

Μιλάμε μάλιστα για άσχετους με την διαχείριση της πανδημίας διορισμένους! Αφού δεν φαίνεται πουθενά ούτε ο Βασίλης Κικίλιας, ούτε ο Νίκος Χαρδαλιάς, που θα μπορούσαν έστω και θεσμικά να έχουν μία αλληλεπίδραση με την επιτροπή. Αντίθετα, αυτά που θα διαβάσετε, οπωσδήποτε εκτός από πολιτικός σεισμός θα προκαλέσουν και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.
Σε μία εξοργιστική αποκάλυψη λοιπόν προβαίνει αύριο η εφημερίδα Δημοκρατία. Εξοργιστική από πολλές απόψεις. Πρώτον, διότι αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων, τα οποία η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός υποστήριζε πως δεν υπάρχουν!

Δεύτερον, διότι από τα πρακτικά που φέρνει η εφημερίδα στο φως της δημοσιότητας, προκύπτει σκάνδαλο μεγατόνων που οπωσδήποτε θα απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη και προφανώς την επόμενη Βουλή. Διότι από τις αναφορές αποδεικνύεται η κυβερνητική εμπλοκή στο έργο της επιτροπής!

Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς η κυβέρνηση διαβεβαίωνε σε όλα τα επίπεδα ότι ούτε πρακτικά υπάρχουν, ούτε πιέσεις εις βάρος των επιστημόνων!

Αποδεικνύεται πλέον από το περιεχόμενο των πρακτικών που φέρνει στην δημοσιότητα αύριο η εφημερίδα, ότι η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας.

Σίγουρα η αποκάλυψη αυτή και το περιεχόμενο των πρακτικών, θα απασχολήσει το κοινοβούλιο και την πολιτική σκηνή για πολλές εβδομάδες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.