Νέο απίστευτο κυβερνητικό φιάσκο: Ακινητοποιημένα τα 23 από τα 40 νοικιασμένα λεωφορεία – Έχουν… βλάβη

Επικοινωνιακό σόου πραγματοποίηση η κυβέρνηση τις προηγούμενες ημέρες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει πρωί πρωί στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για να παρουσιάσει τα πρώτα 40 ενοικιασμένα λεωφορεία τα οποία θα βγουν στους δρόμους της Αθήνας.

Παρόλα αυτά το επικοινωνιακό σόου εξελίσσεται σε φιάσκο, καθώς εκτός τ’ ότι τα λεωφορεία είναι ενοικιασμένα, τα περισσότερα απ’ αυτά είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο αμαξοστάσιο της Πέτρου Ράλλη και τα 9 λεωφορεία που βρίσκονται στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο είναι ακινητοποιημένα. Με αποτέλεσμα κανένα από τα λεωφορεία να μην πραγματοποιεί σήμερα δρομολόγια.

Όπως τον ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι συνολικά από τα 40 λεωφορεία που νοίκιασε το υπουργείο Μεταφορών, σε δρομολόγια μπήκαν μόνο τα 17 αφού όλα τα υπόλοιπα 23 παρουσίασαν βλάβη.

Όπως τόνισε στο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ «Τα πολυδιαφημισμένα λεωφορεία που παρελήφθησαν βρίσκονται ακινητοποιημένα με βλάβες στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ. πρόκειται για λεωφορεία με 500.000 -700.000 χιλιόμετρα τα οποία νοικιάζονται για 150.000 ευρώ ενώ με λίγα χρήματα περισσότερα θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε καινούργια».

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΜ ντροπή για το επιβατικό κοινό ενώ επεσήμανε ότι τα λεωφορεία δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας εν μέσω πανδημίας καθώς έχουν ελάχιστα παράθυρα, ενώ είναι ακατάλληλα για ΑΜΕΑ.

Διαψεύδει ο Κ.Καραμανλής: «Βγήκαν στους δρόμους τα 37 από τα 40»

Διέψευσε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, τ’ ότι τα 23 λεωφορεία έχουν βλάβη, καθώς όπως ανέφερε από τα 40 λεωφορεία που παρελήφθησαν, την Παρασκευή κυκλοφορήσαν τα 37 και τα στοιχεία κυκλοφορίας για σήμερα αναμένονται στο τέλος της ημέρας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, πρόκειται για λεωφορεία κάτω των δέκα ετών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.