Χρυσοχοΐδης: Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – Η Αστυνομία θα βρει γρήγορα τους ενόχους

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

“Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο συναντήθηκα και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό. Με ρητή εντολή του, οι έρευνες θα επισπευσθούν. Η Ελλάδα έχει, σε κάθε στατιστική, πολύ μικρό αριθμό ανθρωποκτονιών στην Ευρώπη. Είναι ασφαλής και φιλήσυχη χώρα” δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

“Η Ελληνική Πολιτεία αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και την προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα, η Ελληνική Αστυνομία θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του” πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.