Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Νεκρός από πυρά έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης στον Real Fm, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας, τον γνωστό δημοσιογράφο πλησίασε ένα δίκυκλο με δύο επιβαίνοντες και ο ένας εκ των δύο άνοιξε πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν σπεύσει στο σημείο σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στα ίχνη των δολοφόνων. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές έρευνες.

Δολοφονική ενέδρα

Οι δράστες έστησαν την δολοφονική ενέδρα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο Γιώργος Καραϊβάζ, στην οδό Θέμου Άννινου 29 στον Άλιμο. Τη στιγμή που κατέβαινε από το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας από τη δουλειά του, άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star. Το τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε ότι στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν 17 κάλυκες. Ο ένας εκ των δραστών φέρεται να φορούσε φόρμα παραλλαγής.

Σε σχετικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα ημεδαπό, στην περιοχή του Αλίμου. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής”.

Η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος υπήρξε ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες, έχει προκαλέσει σοκ στο χώρο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Δείτε τη στιγμή που το star ανακοίνωσε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης και μετέδωσε τις πρώτες πληροφορίες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.