Με «λουκέτο» απειλείται το 30% των σχολών οδηγών!

Άσχημα τα νέα για τις σχολές οδηγών, που πλήγηκαν από τις συνέπειες του κορωνοϊού, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχουν λειτουργήσει μόλις τέσσερις μήνες! Άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι πιθανό το 30% των σχολών οδηγών να μην τα καταφέρουν και να μην ανοίξουν καν.

Αυτή την δυσοίωνη πρόβλεψη έκανε ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής, Νίκος Γρέντζελος, σε συνέντευξή του στο ΑΡΤ TV.

Ο κ. Γρέντζελος ζήτησε να μην καθυστερήσει το άνοιγμα των σχολών οδηγών. Και αυτό γιατί τα μαθήματα οδήγησης γίνονται με ραντεβού, που μπορούν εύκολα να ιχνηλατηθούν, ενώ λαμβάνονται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Μάλιστα τόνισε ότι οι επαγγελματίες εκπαιδευτές έμειναν εκτός των επιστρεπτέων προκαταβολών και ενδεχομένως να αποκλειστούν και από την επιδότηση των παγίων δαπανών αν δεν ενταχθούν σε αυτήν οι αυτοαπασχολούμενοι, που κατά 90% ανήκουν στη συγκεκριμένη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.