Μητσοτάκης με Καλογρίτσα μάρτυρα. Που το είχαμε ξαναδεί…

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Μόνο που εδώ δεν είναι φάρσα, διότι η υπόθεση αφορά την ίδια την Δημοκρατία. Γεγονός που φαίνεται από τον τρόπο που πάνε να εμπλέξουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στην όλη υπόθεση, ο οποίος προφανώς και δεν έχει ουδεμία σχέση με τις εργολαβίες του Χρήστου Καλογρίτσα.

Το προφανές ερώτημα είναι αφού ο Καλογρίτσας ισχυρίζεται πως χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός από τον ΣυΡιζΑ, Και ο Μητσοτάκης με την σειρά του κατηγορούσε τον ΣυΡιζΑ για προνομιακές σχέσεις με τον Καλογρίτσα σε βαθμό σκανδάλου, γιατί υποθέσεις που υποτίθεται συγκάλυπτε ο ΣυΡιζΑ δεν προχωρούν.

Τι έγιναν λοιπόν τα θαλασσοδάνεια του Καλογρίτσα στην τράπεζα Αττικής; Έγιναν απαιτητά; Τι συνέβη με τις σκανδαλώδεις συμβάσεις και κατασκευαστικού έργου με το Δημόσιο; Η αλήθεια είναι ότι πολλαπλασιάστηκαν! Και φυσικά ουδείς γνωρίζει τι έγινε με τα θαλασσοδάνεια!

6D9FD191 CBD8 4568 82C3 FB09F403A562
Καλογρίτσας Κοσκωτάς

Είναι προφανές εδώ ότι έχουμε μία απίστευτη συναλλαγή, παρόμοια με την εποχή του Κοσκωτά. Το εξοργιστικό είναι ότι πάλι όπως και τότε πρωταγωνιστεί ένας άλλος Μητσοτάκης αλλά ο ίδιος Καλογρίτσας.

Και εκεί που πραγματικά έρχεσαι σε απόγνωση είναι με την κοντή μνήμη των πολιτών. Αλήθεια, να δικαιολογήσω έναν σαραντάρη ή νεότερο που θα πάει να ψηφίσει Μητσοτάκη. Ένας άνθρωπος που είχε ζήσει τα γεγονότα του Κοσκωτά και βλέπει πάλι τον Καλογρίτσα να παρελαύνει ως αξιόπιστος μάρτυρας, πως είναι δυνατόν να πάει να ψηφίσει Μητσοτάκη;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.