Καθιστική διαμαρτυρία κάνουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών – “Θα είμαστε εδώ κάθε μέρα”

Καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών οι οποίες θα έχουν περιθώριο τρεις ημέρες εργάσιμες για να παραδώσουν σκούπες, σφουγγαρίστρες και κουβάδες για να κάνουν άλλοι την καθαριότητα. Όπως είπε η κα Τζένη Μπάλλα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, μιλώντας στο OPEN είπε ότι “ο κ. Σταϊκούρας έβγαλε ανακοίνωση για διαγωνισμό. Δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια έγινε αυτό το ΑΣΕΠ, βρεθήκαμε όλοι να είμαστε εκτός, πέρασε μόνο το 5% από τα 150 άτομα που είμαστε εδώ. Δεν είναι μόνο ότι απολυόμαστε εν καιρώ πανδημίας”.

“Πώς θα βρούμε δουλειά σε ηλικία 55 ετών και άνω; Δεν μπορούμε να αποχωρήσουμε έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς. Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών και ζητάμε μια λύση. Θέλει να δώσει μια εξάμηνη παράταση μέχρι να δώσει μια οριστική λύση; Θα το δεχτούμε κι αυτό. Μοριοδότηση δεν έχουμε λάβει. Τη δουλειά μας την κάναμε άριστα”. Η καθαρίστρια που καθαρίζει το γραφείο του Χρήστου Σταϊκούρα είπε μιλώντας στο OPEN ότι, “δουλεύω από το 2009. Λέμε ένα “γεια’ με τον υπουργό και θεωρώ ότι την κάνω καλά τη δουλειά μου” πρόσθεσε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.