Τα 10 εκ. “δωρέαν self test” τον μήνα που αγοράζει ο Μητσοτάκης (με τα λεφτά μας) είναι και της… Siemens!

Είναι πολύ συγκινητικό που ο Κυριάκος Μητσοτακης να διατηρεί ζωντανές τις φιλίες του μετά από τόσα χρόνια και να μην ξεχνάει ανθρώπους που τον βοήθησαν στα πρώτα του πολιτικά βήματα, όπως τον φυγόδικο Μιχάλη Χριστοφοράκο και την Siemens

SIEMENS-ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ

Στην αρχή μας φάνηκε περίεργο που του Υπουργείο Υγείας δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για ΜΕΘ ή γιατρούς αλλά ξαφνικά έδωσε λεφ΄τα για 10.000.000 για self test τον μήνα, τα οποία όμως δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώνονται αν βγούν θετικά, δηλαδή άχρηστα.

Aλλά τελικά ο Πρωθυπουργός ξηγήθηκε σπαθί. Συγκινήθηκα παλιόπαιδα. Siemens σε ευγνωμονούμε

ΥΓ. Η #Siemens πήρε αδεια, πριν τρεις μέρες, για να πουλά τα self test που ανήγγειλε η κυβέρνηση πριν τέσσερις μέρες

Siemens

Η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκης με τον αμαρτωλό γερμανικό κολοσσό SIEMENS είναι γνωστή. Ας θυμηθούμε όμως, πως ο δήθεν θιασώτης του “νέου”, Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε διευκολύνσεις των γερμανικών εταιρείων, για τηλεφωνικά κέντρα.

 

Δύο εταιρείες πουλάνε τα self test «η Siemens πήρε άδεια πριν 3 μέρες»  

Δυο self test κυκλοφορούν στην αγορά εκ των οποίων το ένα είναι γερμανικό της Siemens και το άλλο αμερικανικής εταιρείας.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής, αυτά τα δυο τεστ είναι μόνο διαθέσιμα και μάλιστα το self test της Siemens κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες.

Ο Ανδρέας Γαλανόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι δεν έχουν και ως Προμηθευτικός Συνεταιρισμός καμιά ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για το πως θα γίνεται η διανομή και με βάση ποια κριτήρια ανά φαρμακείο.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη διενέργεια 10.000.000 δωρεάν self test το μήνα από τους πολίτες στις 19 Μαρτίου.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Πρόεδρος Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής, για τα self test και τις αντιρρήσεις των φαρμακοποιών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ https://wp.me/p9GCU-jP8

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.