ΒΗΜΑgazino: Νέο εξώφυλλο μετά από εκείνο με τον Μητσοτάκη ήρωα του 1821 (φωτο)

Μετά την πανεθνική κατακραυγή που υπήρξε για «το γελοίο και ιερόσυλο πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑgazino», όπως χαρακτηρίστηκε από πολιτικούς και πολίτες, το φαιδρό κατά γενική ομολογία εξώφυλλο του περιοδικού της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» αποσύρθηκε τελικά.

Η χλεύη που εισέπραξαν οι επιτελείς του ΒΗΜΑgazino, του περιοδικού που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, και προφανώς και η αντίδραση της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, έστω και αν δεν υπήρξε επίσημη κυβερνητική τοποθέτηση, τους έκανε να αποσύρουν το εξώφυλλο.

Το νέο εξώφυλλο κοσμεί μια φωτογραφία με πίνακα από το Μουσείο Μπενάκη με τίτλο «Ο όρκος του λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι» αντίγραφο του ομότιτλου έργου του Ludovico Lipparini.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απίστευτο εξώφυλλο προκάλεσε νευρική κρίση στο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους επιτελείς του να παρακολουθούν ενεοί τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε κρεσέντο χιουμοριστικών αναρτήσεων που έστρωσαν ακόμα περισσότερο το προφίλ του πρωθυπουργού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έξαλλος εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος όπως φαίνεται εισέπραξε όλη την οργή του Μαξίμου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.