Βίντεο: Σύνδεσμοι οπαδών η «αιχμή του δόρατος» στη Ν.Σμύρνη – Γκρεμίζεται το αφήγημα της κυβέρνησης για «αριστερή βία»

Βίντεο αλλά και πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα «γκρεμίζουν» το αφήγημα της κυβέρνησης περί «αριστερής βίας», καθώς η «αιχμή του δόρατος» των χθεσινών επεισοδίων ήταν οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι ενώθηκαν με απλούς πολίτες ενάντια στην αστυνομική & κυβερνητική βία. 

Συγκεκριμένα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν περίπου 200 οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν πορεία από το Καραϊσκάκη προς τη Νέα Σμύρνη.

 

Άλλο βίντεο δείχνει οπαδούς της ΑΕΚ να καταφθάνουν στην πλατεία με… καπνογόνα και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και κάλεσμα από φανατικούς οπαδούς του Πανιωνίου. 

Υπενθυμίζουμε πως ένας εκ των συλληφθέντων που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμού του αστυνομικού είναι μέλος οπαδικού συνδέσμου. Παράλληλα το site hooliganstv.eu αναφέρει τη συμμετοχή περίπου 800 οπαδών από 6 ομάδες, του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, του Αιγάλεω, του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού.

 

Τα βίντεο αυτά γκρεμίζουν το αφήγημα της κυβέρνησης για «αριστερή βία», καθώς αποδεικνύουν πως η «αιχμή του δόρατος» από τη μεριά των πολιτών στα χθεσινά επεισόδια ήταν «απολιτίκ», χωρίς ιδεολογικό πρόσημο, όπως δηλαδή και η συγκέντρωση. Ο μόνος κοινός τόπος των πολιτών ήταν η εναντίωση στην κυβέρνηση και τα μέτρα του κορωνοϊού. 

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.