Πόσο εύκολα θα δοθεί το Αιγαίο με τον «στρατό» στους δρόμους…

Τα παιχνίδια του παρακράτους τα ξέρουμε πλέον πολύ καλά. Όπως και τον εθνικό διχασμό που στην Ελλάδα οδηγεί μαθηματικά σε εθνική καταστροφή.

Αυτό που αρνήθηκε να κάνει ο Κώστας Καραμανλής με τον τότε αρμόδιο υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο, δηλαδή να κατέβει ο στρατός στους δρόμους βάσει του παρακρατικού σχεδίου μετατροπής της Ελλάδας σε Failed State, σήμερα δυστυχώς μοιάζει «εφικτό». «Στρατός» με κουκούλες και «στρατός» με κράνη ήδη βρίσκονται στους δρόμους.

Ένας νεκρός Κουφοντίνας, ένας νεκρός αστυνομικός, λίγο αίμα στους δρόμους, 10 στοχευμένα πρωτοσέλιδα και ο στρατός να επιβάλει την τάξη. Δυστυχώς η ελίτ που τότε επέμενε και πίεζε τον Καραμανλή να κατεβάσει το στρατό στους δρόμους το 2008, σήμερα δεν είναι συνιστώσα, αλλά κυβέρνηση. Και χορεύει το τανγκό που χόρευε πάντα με τους κουκουλοφόρους.

Με έθνικό διχασμό και τον στρατό στους δρόμους αντί για το μέτωπο, πόσο εύκολα δίνετε το Αιγαίο. Και όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί και να κατέβεις στο δρόμο για να αντισταθεί, θα χαρακτηρίζεται αναρχοάπλυτος και μπαχαλάκιας. Και θα πάει αδιάβαστος είτε από κουκούλα, είτε από κράνος.
Είναι καιρός για τους πατριώτες εντός βουλής, οποιοδήποτε κόμμα κι αν βρίσκονται, να βγουν μπροστά. Η ιστορία δεν θα συγχωρέσει ούτε αυτούς που θα σιωπήσουν.

Σπύρος Τρίψας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.