Αυτή είναι δημοσιογραφία από ένα ”έγκριτο” site,που ανήκει στον όμιλο Μαρινάκη;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο Γιώργος Αθανασίου
Δυστυχώς το in.gr (ή κάθε in.gr) ενός μεγάλου ομίλου,του ομίλου Μαρινάκη να ξεπέφτει τόσο μα τόσο χαμηλά, προσπαθόντας να κάνει αντιπερισπασμό στο θέμα Λιγνάδη με ένα ”γκαιμπελίστικο” τρόπο.
Εξηγούμε,δεν είναι δυνατόν να κάνεις μοντάζ σε μια φωτο και με ένα βαρύγδουπο τίτλο να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Ξέρετε ποιός ήταν ο σκοπός αυτού του άρθρου; Να γεμίσει το διαδίκτυο με αυτή την φώτο και τον τίτλο ,έτσι ώστε να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα.
Η πολύχρονη εμπειρία μου στα social media ,μου έχει δείξει το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό που έκανε το ”έγκριτο” in.gr.
Σου λέει θα γίνει διάχυση στο διαδίκτυο,θα μείνουν όλοι στον τίτλο και κυρίως στη φώτο και πάνω εκεί θα ξεκινήσει μια συζήτηση χωρίς πραγματική υπόσταση.
Ο στόχος έχει επιτευχθεί!!!
7 στους 10 απλά θα δούνε την ανάρτηση και πάνω εκεί θα γίνει η σπέκουλα των σχολιασμών,1 στους 10 απλά θα ανοίξει την ανάρτηση και θα διαβάσει ως ένα σημείο στα γρήγορα και μόνο 2 στους 10 θα δούνε εμπεριστατωμένα το άρθρο!!!
Πάμε τώρα στο άρθρο,όπου πράγματι συμφωνώ επί της αρχής,δεν μπορεί κάθε φωτο με πολιτικούς και κάποιον άλλο που δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα να το λούζεται ο κάθε πολιτικός.
Όμως εδώ είναι κάτι που συμβαίνει χρόνια τώρα και όφειλαν κάποιοι να το ψάξουν,να μιλήσουν,να σταματήσουν την ομερτά.
Και βέβαια στο τέλος του άρθρου γίνεται η αναφορά στην μονταρισμένη φωτο,αλλά το δεύτερο ατόπημα είναι ότι δεν διορθώνει έστω και στο τέλος του άρθρου με την πραγματική φωτο.
Πόσο εύκολο τελικά είναι να κατευθύνουμε και να χειραγωγούμε ένα κοινό κυριολεκτικά απαίδευτο στο τι είναι είδηση και επειδή το ξέρουν εκεί στον συγκεκριμένο όμιλο ότι μια συνταρακτική ψεύτικη φωτογραφία με έναν τίτλο με ερώτημα κάνει καλά την δουλειά στους ”απέναντι”!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Maria Libra και κείμενο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.