Κολοσσιαίο χτύπημα από τα παλικάρια του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ στους ναρκέμπορους των τζιχαντιστών!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
Χάπια με τη ναρκωτική ουσία που χρησιμοποιούν για να «ντοπάρονται» οι τζιχαντιστές του ISIS, παρασκεύαζε και διακινούσε κύκλωμα που εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία.
Μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών, το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό εντόπισαν σε περιοχή μετά την Ελευσίνα το παρασκευαστήριο. Ειδικότερα, εντόπισαν και κατάσχεσαν 635.000 χάπια Captagon, τα οποία αποθηκεύονταν σε ειδικές κρύπτες σε…φορτηγό που κατασχέθηκε και αυτό στην ίδια περιοχή. Παράλληλα, σε άλλη περιοχή κοντά στα Μεσόγεια εντοπίστηκε, επίσης ύστερα από παρακολούθηση, ταχύπλοο σκάφος το οποίο είχε μετασκευαστεί ειδικά, ώστε να διαθέτει και αυτό κρύπτες, για τη μεταφορά των χαπιών εκτός Ελλάδας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, ένας Τούρκος και ένας Αλβανός, ενώ καταζητούνται και άλλοι, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στο κύκλωμα.
Το Captagon είναι μια συνθετική αμφεταμίνη η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1960 για τη θεραπεία της ναρκοληψίας και του συνδρόμου ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, αλλά εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια λόγω των παρενεργειών που προκαλεί και του εξαιρετικά εθιστικού του χαρακτήρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το 2010 το ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής καταναλώθηκε στη Μέση Ανατολή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.