Στην εξορία οι ηλικιωμένοι: Σχέδιο να ψωνίζουν στις 06:30 το ξημέρωμα μόνοι τους στα σουπερ μάρκετ

Μιλάμε για κορυφαίο ρατσιστικό σχέδιο ώστε να εξαθλιώσουν τιυς ηλικιωμένους βάζοντας τους να ψωνίζουν στις 06:30 το ξημέρωμα στα σουπερ μάρκετ.

Γνωστή λοιμωξιολογος σήμερα έκανε πρόταση να ανοίγουν τα σουπερ μάρκετ το πρωί μόνο για τιυς ηλικιωμένους ώστε να ψωνίζουν από τις 06:30 ως τις 08:30 το πρωί.

 

Στην ουσία εξορίζουν τους ηλικιωμένους και τους αναγκάζουν να ξυπνάνε από τα χαράματα για να πάνε να πάρουν ένα μπουκάλι γάλα ή ότι άλλο χρειάζονται. Και για να σηκωθούν το ξημέρωμα θα πρέπει να κοιμούνται νωρίς το βράδυ…..

Πριν λίγο καιρό έψαχναν τρόπο να απαγορεύσουν την κυκλοφορία στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους από νωρίς το απόγευμα αλλά λόγω έντονων κοινωνικών αντιδράσεων το άφησαν στην άκρη.

Τωρα σκέφτονται να τους εξουθενώνουν από το ξημέρωμα ώστε να αναγκάζονται από μόνοι τους να μείνουν να μείνουν σπίτι από νωρίς για να μπορούν να βγουν έξω το ξημέρωμα….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.