Στη μάχη με τον χιονιά «ρίχνεται» ο στρατός

Στη διάθεση των αρμόδιων αρχών βρίσκεται και ο Ελληνικός Στρατός, προκειμένου να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα και τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλά σημεία της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΓΕΕΘΑ, του ΔΕΔΔΗΕ, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για να συντονιστεί το έργο αποκατάστασης των προβλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού για να ανοίξει δρόμους, να κόψει δέντρα και να αποκαταστήσει βλάβες του οδικού δικτύου με τα βαριά μηχανήματα που διαθέτει, προκειμένου να μπορούν να φτάσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία όπου έχουν προκληθεί οι βλάβες και να τις αποκαταστήσουν.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, στα βόρεια προάστια της Αττικής έχουν καταγραφεί περισσότερες από 600 πτώσεις δέντρων, ενώ σπίτια σε πάνω από 25 περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.