Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Στελέχη σας οργανώνουν κορονοσυλλαλητήρια – Δέχεστε το ρίσκο με την ασφάλεια ότι είστε εμβολιασμένος

Κριτική κατά της αντιπολίτευσης άσκησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας και την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος. Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε το γεγονός ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προτρέπουν πολίτες να πάρουν μέρος σε συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας και τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι “αναλαμβάνει το ρίσκο” να κολλήσουν κάποιοι άνθρωποι σε μια τέτοια συγκέντρωση στο όνομα της δημοκρατίας. Όπως υπογράμμισε: “Ακόμη και σήμερα στελέχη σας οργανώνουν κορονοσυλλαλητήρια, αλλά ο αρχηγός σας δήλωσε ότι δέχεται το ρίσκο να ασθενήσουν από κορονοϊό οι συμμετέχοντες, αλλά κανείς δεν σας εκχώρησε την ευθύνη για τη ζωή των άλλων ώστε να την εκθέτετε σε κίνδυνο με τόση αυταρέσκεια και με την ασφάλεια ότι εσείς είστε εμβολιασμένος” είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.