Εμφύλιος μέσα στη νύχτα στον όμιλο Μαρινάκη!

Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος. Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η διάψευση του Προκόπη Παυλόπουλου που κυριολεκτικά ισοπεδώνει τα Παραπολιτικά, την εφημερίδα του Κουρτάκη δηλαδή, δημοσιεύθηκε και μάλιστα σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας! Εννοείται ότι οι συντάκτες της ηλεκτρονικής έκδοσης έπραξαν ορθά και έβαλαν την διάψευση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφορικά με τις τερατολογίες των Παραπολιτικών.

Ο υπότιτλος του άρθρου μάλιστα δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη ενόχληση εντός του ομίλου, καθώς υπάρχει και η συγκυρία με την αγωγή που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο στην εκδότρια εταιρεία του Βήματος, όσο και στα Παραπολιτικά του Κουρτάκη (φωτό).

Άρα, δεν υπάρχουν περιθώρια για δημοσιογραφία σε έναν όμιλο που έχει καταντήσει μέσο προώθησης συμφερόντων. Όμως, οι συντάκτες του Βήματος δεν φαίνεται να κάνουν πίσω και μέχρι αυτή τη στιγμή το άρθρο είναι κανονικότατα δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα.

Τι κατάντια πάντως να αποτελεί μεγάλη είδηση, το αυτονόητο. Έτσι φαίνεται περίτρανα η κατάντια των ΜΜΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.