Ο Χρυσοχοΐδης για μια ακόμα φορά γελοιοποίησε το κράτος

Σείεται το κέντρο των Αθηνών από τη δυναμική παρουσίασα χιλιάδων φοιτητών που διαδηλώνουν εν μεσω απαγορεύσεων και lockdown κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο αίτημα τη μη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας σε δυναμικό και μαχητικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Επειδη όπως προαναφέραμε η διαδήλωση γίνεται εν μέσω lockdown και των αυστηρών μέτρων που ισχύουν για απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων, βγαίνουν διαφορα ΜΜΕ, που είναι προσκείμενα στην κυβέρνηση και κατακεραυνώνουν τους φοιτητές, ότι δήθεν κατέλυσαν το κράτος και τους νόμους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέλυσαν οι φοιτητές το κράτος. Αλλά ο κύριος Χρυσοχοΐδης. Διότι η επιβολή ενός τέτοιου μέτρου, περιορισμού δηλαδή των συγκεντρώσεων στα 100 άτομα, παραμονές του συλλαλητηρίου, είναι μία απόφαση κομμένη και ραμμένη για να γελοιοποιήσει το κράτος. Αφού το κράτος δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να την εφαρμόσει, διότι απλούστατα η απόφαση αυτή είναι αν εφαρμοστεί.

Και όταν επιβάλλεις προτάσεις εκ των προτέρων ανεφάρμοστες, δημιουργείς ένα κράτος – οπερέτα. Και την βασική ευθύνη έχουν οι εισηγητές των προτάσεων, δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.