Ο Κ.Μητσοτάκης προετοιμάζει για νέο γενικό lockdown – Κάτι συμβαίνει με τα εμβόλια – Το μυστήριο του Ισραήλ

«Πάγωσε» τον ελληνικό λαό η έμμεση προαναγγελία  του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο γενικό lockdown με κλείσιμο του λιανεμπορίου και αναβολή του ανοίγματος Γυμνασίων και Λυκείων (αυτή η Γ’Λυκείου πώς θα δώσει πανελλαδικές με το νέο σύστημα που «κόβει» έτσι ή αλλιώς το 30% των υποψηφίων; Θέλουν να τους σπρώξουν όλα στα ιδιωτικά κολέγια;).

Πριν λίγο κι ενώ υποτίθεται ότι «τα εμβόλια θα σώσουν» ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Ανά πάσα στιγμή θα αξιολογούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και αν χρειάζεται να κάνουμε μία προσαρμογή στη στρατηγική μας, θέλω να το ξαναπώ, δεν θα διστάσουμε να την κάνουμε».

«Μεταλλάξεις» (έχουν υπάρξει δεκάδες μεταλλάξεις τον τελευταίο χρόνο αλλά περιέργως τώρα έγιναν «της μόδας» που υποτίθεται «τα εμβόλια θα μας έσωζαν») και «άνοδος της θετικότητας» είναι τα νέα «εργαλεία» που οδηγούν σε νέο lockdown.

Τις τελευταίες ώρες έχουμε έναν καταιγισμό δηλώσεων από τους «ειδικούς» της κυβέρνησης στα ΜΜΕ οι οποίοι ουσιαστικά προαναγγέλλουν ένα νέο ολικό lockdown, με την εμπειρία να δείχνει πως η απόφαση έχει ήδη παρθεί.

Σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους για το νέο lockdown θα φταίει δήθεν το άνοιγμα των καταστημάτων, κάτι που φυσικά και δεν ισχύει, καθώς έχει αποδειχθεί πως ο ιός κάνει τον κύκλο του ανεξαρτήτως μέτρων.

Mήπως όλα αυτά σχετίζονται με το θέμα των εμβολίων; Μήπως τα εμβόλια έχουν περισσότερες παρενέργειες από αυτές που επίσημα ανακοινώνονται, οι οποίες έτσι ή αλλιώς δεν είναι λίγες ή απλά δεν έχουν την αποτελεσματικότητα που αναμενόταν;

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της για το θέμα των εμβολίων ανέφερε πως οι λοιμωξιολόγοι έχουν αρχίσει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στα εμβόλια λόγω των αντικρουόμενων στοιχείων αλλά και της αργοπορίας στις παραδόσεις.

«Ενώ τα περιμέναμε λένε μείον 60% στην παραγωγή της Pfizer. Αν ισχύει η είδηση για την AstraZeneca ότι στους πάνω από 65 ετών έχει 6% αποτελεσματικότητα είναι σοβαρό. Μας έχουν μπερδέψει. Έχει δημιουργηθεί άγχος σε όλους μας. Όταν έχουμε στόχο 20-30 Ιουνίου να έχουμε 60% για να κάνουμε σχετική ανοσία και ξαφνικά λένε ότι δεν θα υπάρχουν εμβόλια, καταλαβαίνετε πόσο πίσω πηγαίνουν τα πράγματα» τόνισε.

Στο Ισραήλ παρά τις θριαμβολογίες για τον εμβολιασμό περίπου 3 εκατ. κατοίκων, του ενός τρίτου του συνολικού πληθυσμού, με το εμβόλιο τεχνολογίας mRNA των Pfizer/BioNTech που επεμβαίνει στα ριβοσώματα των κυττάρων, η χώρα απαγόρευσε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις, από απόψε μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, σε μια προσπάθεια «να αναχαιτίσει την εξάπλωση των νέων παραλλαγών του SARS-CoV-2», υποτίθεται! 

Ήδη την στιγμή που γράφεται το κείμενο, η απαγόρευση έχει τεθεί σε ισχύ.

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε τη διακοπή των πτήσεων και με βάση την πρόταση αυτή, τα αεροσκάφη ξένων εταιρειών δεν θα επιτρέπεται να προσγειώνονται σε ισραηλινά αεροδρόμια μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου!

Δηλαδή στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το 30% του πληθυσμού και κλείνουν τα αεροδρόμια! 

Με βάση τους ρυθμούς εμβολιασμού η Ελλάδα θεωρητικά θα έχει εμβολιάσει το 30% περίπου του πληθυσμού μέχρι τον Μάιο (απίθανο), άρα θα φτάσουμε τον Μάϊο με το άκρως θεωρητικό και πρακτικά αδύνατο σενάριο των 3,4 εκατομμυρίων εμβολιασμένων πολιτών που αντιστοιχούν στα 11,2 εκατ. πληθυσμού και θα κλείνουμε τα αεροδρόμια;

Έχουν άδικο οι πολίτες που αναφέρονται σε εξαπάτηση και παραπλάνηση από τις κεντρικές κυβερνήσεις και ότι «κάτι άλλο συμβαίνει» στο θέμα των εμβολίων (και όχι μόνο);

Επίσης και αυτό είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα δεν έχει δοθεί επαρκής εξήγηση για την Βρετανία γιατί παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί σχεδόν 7 εκατομμύρια, το 10% του πληθυσμού της χώρας, τα κρούσματα συνεχώς αυξάνουν!

Σκηνικά παρόμοια με αυτά που είδαμε στο Ισραήλ παρουσιάζονται πλέον και στη χώρα μας, καθώς 40 άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με εμβόλια της Pfizer/BioNTech, βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.

Συγκεκριμένα σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι που φιλοξενεί περισσότερους από 80 ηλικιωμένους έχουν βρεθεί από την Παρασκευή έως και σήμερα 40 κρούσματα του κορωνοϊού, 7 εκ των οποίων είναι σε εργαζομένους.

Να σημειώσουμε πως η εταιρεία Pfizer διαβεβαίωνε πως τα εμβόλια της έχουν αποτελεσματικότητα περίπου το 90% του 92% της τελικής ανοσίας μετά το πρώτο εμβόλιο, δηλαδή επιτυγχάνει περίπου 81% ανοσία αρχικά.

Το δεύτερο εμβόλιο προσθέτει ένα ποσοστό 11%, πάντα κατά την ίδια την εταιρεία, με αποτέλεσμα της τελικής ανοσίας να φτάσει συνολικά το 92%.

Επομένως ποιος ο λόγος των αναφορών για νέα καραντίνα και δυσκολίες στον εμβολιασμό;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.