Νέο υπόμνημα Καλογρίτσα: Στο στόχαστρο ο Νίκος Παππάς – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον ρόλο του «οργανωτή» του σχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που εκπροσωπούσε, αποδίδει στον Νίκο Παππά, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, με νέο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, λίγο πριν αποφασίσει ο εισαγγελέας για την τύχη της δικογραφίας, καθώς αυτή διαβιβάστηκε από την πταισματοδίκη στα χέρια του, ο κ. Καλογρίτσας επανήλθε καταθέτοντας χθες νέο υπόμνημα 18 σελίδων, στο οποίο για πρώτη φορά καταλογίζει συγκεκριμένες πράξεις στον Νίκο Παππά. Συγκεκριμένα, έξι αδικήματα, μεταξύ των οποίων δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων, παρακώλυση συναγωνισμού υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κλπ.

ΣΥΡΙΖΑ: Επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα

Ανακοίνωση για την υπόθεση και το δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας πως “επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα”.

“Η Ν.Δ. και το νέο της κομματικό έντυπο έχουν χάσει πια κάθε φαντασία. Για άλλη μια φορά επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα. Κατανοούμε απολύτως γιατί δεν υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των “ΝΕΩΝ” η είδηση ότι 6 στους 10 μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα έχουν δει μείωση στο εισόδημά τους. Κάτι τέτοιο ίσως οδηγούσε σε νέες «απομακρύνσεις» δημοσιογράφων”, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, “θα άξιζε να σκεφτούν κάποιο νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το επόμενο διάστημα. Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.