Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας-To έγγραφο ντοκουμέντο

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς μετά την καταγγελία που έγινε από την ΠΟΕΔΗΝ για τη διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό των υγειονομικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κεχαγιά στην ΕΡΤ, το έγγραφο δεν διακινήθηκε μέσω του γραφείου του και ο ίδιος δεν είχε γνώση.

Νωρίτερα την παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας είχε ζητήσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα έδωσε εντολή στον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες. Το εν λόγω «απαράδεκτο» έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα, σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Συναίνεση για εμβόλιο SARS COV2 Συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό, παρ' όλο που μέχρι τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη και θανατηρόρες. Ονοματεπώνυμο μβολιαζόμενου (Υπογραφή) Μάρτυρας Ονοματεπώνυμο (Υπογραφή) Δεν συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό για προσωπικούς λόγους και αναλαμβάνω ευθύνη ακόμη και αν γνωρίζω τους κινδύνους της νόσου. Ονοματεπώνυμοεμβολιαζόμενου (Υπογραφή) Μάρτυρας Ονοματεπώνυμο (Υπογραφή)"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.