Κορονοϊός: Στο covid free Ντουμπάι για ρεβεγιόν η κοσμική Αθήνα

Στο Ντουμπάι άλλαξε χρόνο η κοσμική Αθήνα, με δεδομένο πως εκεί η τοπική κυβέρνηση ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική και χαλαρή πολιτική απέναντι στην επέλαση της πανδημίας. Τα πάντα ανοιχτά, εστιατόρια, κλαμπ, παραλίες και εμπορικά κέντρα, με την προϋπόθεση να τηρούνται οι αποστάσεις και να φοράνε όλοι μάσκα. Με τα κρούσματα σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να μην ξεπερνούν τα 1.200 την ημέρα, το Ντουμπάι των 10 εκατ. κατοίκων φαντάζει ως ασφαλές καταφύγιο για τους Ευρωπαίους και όχι μόνο που λησμόνησαν την προ-Covid εποχή.

Πολλοί, λοιπόν, γνωστοί και επιφανείς Έλληνες βρέθηκαν στο φημισμένο Nammos Dubai, “αδελφάκι” του Nammos της Μυκόνου, ένα πολυτελές, χλιδάτο και πανάκριβο club restaurant, για το ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε Έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Στο Nammos Dubai, λοιπόν, βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Στο Ντουμπάι και ο Τσιτσιπάς

Στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο επέλεξε ένα άλλο μαγαζί για τη διασκέδασή του, το Cipriani.

Λίγο πριν το τέλος του δύσκολου για όλους μα 2020 ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram και μία φωτογραφία με τους αδελφούς του, Πέτρο και Παύλο από το Ντουμπάι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.