Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο ανατολικότερο άκρο του «αεροπλανοφόρου» της Μεσογείου – ΦΩΤΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, σε βάσεις και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Το πρωί βρέθηκε στο «αεροπλανοφόρο» της Μεσογείου, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος την Κρήτη. Ανάμεσα στις επισκέψεις που έκανε ήταν και στην Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου, στο ανατολικότερο άκρο του νησιού. Είναι μία από τις σημαντικότερες βάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει πώς αποστολή της είναι «να ανεφοδιάζει με τα απαραίτητα υλικά και να παρέχει ευκολίες στα Π. Πλοία, Υ/Β και Ε/Π του Π.Ν, με σκοπό, τη διατήρηση της μαχητικής τους ικανότητας».

Άλλωστε, τα στελέχη της συγκεκριμένης Βάσης προσέφεραν αθόρυβα πολύτιμο έργο στην πρόσφατη κρίση της Μεσογείου με το Oruc Reis.

Όπως σχολίασε ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: Συνέχισα τις ανταλλαγές ευχών με το προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που υπηρετεί στο «Αεροπλανοφόρο» μας στην Ανατολική Μεσόγειο, την ΚΡΗΤΗ. Στην 5η ΤΑΞ ΠΖ, στην 115 ΠΜ, στο ΠΒΚ, στον Ναύσταθμο Κρήτης και στη Ναυτική Βάση ΚΥΡΙΑΜΑΔΙΟΥ.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.