Εμβόλια και Αρνητές της Επιστημονικής Αλήθειας…

Εμβόλια και Αρνητές της Επιστημονικής Αλήθειας…

Αρνητές της επιστημονικής αλήθειας , συνωμοσιολόγοι και ψιθυριστές ,υπήρχαν πάντοτε , υπάρχουν και θα υπάρχουν και στο μέλλον.

Χρ. Ι. Στεφανάδης

 Άνθρωποι, που προσπαθούν πίσω από την αντικειμενική αλήθεια να βλέπουν σατανικές διεργασίες και συνωμοσίες , που έχουν στόχο να τους θανατώσουν ,να τους καθυποτάξουν και να τους εξουθενώσουν…

Το φαινόμενο αυτό, παρατηρείται και σήμερα, με αυτούς που εναντιώνονται στα νέα εμβόλια για την προστασία από τον Κορωνοϊό.

Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που πιστεύουν ότι τα εμβόλια είναι μέσο εισαγωγής στο σώμα μικροτσίπ για να τους ελέγχουν….

Για αυτούς, δυστυχώς, δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης…Αναφέρομαι σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα νέα εμβόλια, παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του δέκτη-ασθενή και προκαλεί γενετική τροποποίηση. Αυτό όμως είναι απόλυτο ψέμα.
Η αλήθεια είναι η εξής :
Για να μάθει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού να αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο εισβολέα, , πρέπει πρώτα να μάθει πως να τον αναγνωρίζει.
Στα εμβόλια που προστατεύουν από ιούς μέχρι τώρα, αυτό γίνεται με την εισαγωγή στον οργανισμό αποδυναμωμένου ιού ή τμήματος του, ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να “μάθει” πως να τον αντιμετωπίζει.
Τα εμβόλια mRNA παρακάμπτουν αυτή τη διαδικασία. Το mRNA, με απλά λόγια, είναι ένας “μεταφορέας” οδηγιών, που εξηγεί στο ανοσοποιητικό σύστημα να φτιάξει ένα ειδικό αντίσωμα που θα εξουδετερώσει τον ιό και που ο μεταφορέας αυτός, αποσυντίθεται από τους μηχανισμούς του κυττάρου εντός λίγων ωρών αφού επιτελέσει τη λειτουργία του.
Δεν έχει καμία επαφή με το γενετικό υλικό των κυττάρων, το DNA. Εξ άλλου, δεν υπάρχει μηχανισμός που θα του επέτρεπε να αλλάξει το DNA ακόμα και αν έρχονταν σε επαφή.

Επομένως είναι σαφές , ότι τα εμβόλια αυτά είναι απόλυτα ασφαλή. Άλλωστε και οι εκτεταμένες κλινικές δοκιμές σε δεκάδες χιλιάδες εθελοντές, αυτό έδειξαν.

Εμβόλια και Αρνητές της Επιστημονικής Αλήθειας…

…Αλλά εναντιώσεις στην επιστημονική αλήθεια , ακόμα και δαιμονοποιήσεις αντιπάλων , απόψεων και ιδεών, συνέβαιναν και στο παρελθόν. Συνέβαιναν για προσωπικούς, ταξικούς, κοινωνικούς , πολιτικούς, θρησκευτικούς και εθνικούς σκοπούς.

Από τις αρχές της ανθρώπινης ιστορίας, η δαιμονοποίηση του αντιπάλου, συνέβαλλε στην συσπείρωση και την εμψύχωση μιας ομάδας ή ενός λαού.
Τα παραδείγματα είναι απειράριθμα. Ακόμα και εναντίων των πρώτων χριστιανών, που πίστεψαν σε μια νέα θρησκεία η οποία ήταν απέναντι στον διάβολο, όπως και εάν τον καθορίσει κάποιος…
Αλλά η δαιμονοποίηση τους και ο σφαγιασμός τους , κρίθηκαν τότε απαραίτητα για την διατήρηση της συνοχής της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας…

Άλλο κραυγαλέο παράδειγμα τον προηγούμενο αιώνα, ήταν η δαιμονοποίηση των Αμερικανών και γενικότερα του δυτικού τρόπου δομής της κοινωνίας, από το νεοσύστατο σοβιετικό κράτος, που προέκυψε μετά την Οκτωβριανή επανάσταση.

Εκείνη η δαιμονοποίηση, συσπείρωνε τους πολίτες γύρω από την νέα εξουσία. Και λειτούργησε για περισσότερα από 80 χρόνια.

Και πρόσφατα, παρακολουθούμε το επικίνδυνο φαινόμενο της δαιμονοποίησης των δυτικών κρατών και του δυτικού τρόπου ζωής, από ακραίους Ισλαμιστές.

Οι οποίοι, επικαλούμενοι ιερά για αυτούς κείμενα, με όπλο την ακραία τρομοκρατία, προσπαθούν να πλήξουν την Δύση με κάθε μέσο.
Αλλά είναι προφανές, ότι πίσω από θρησκευτικό φανατισμό, υπάρχουν συμφέροντα, όχι θρησκευτικά, αλλά πολιτικά και οικονομικά…

Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με την δαιμονοποίηση των δυτικοευρωπαϊκών κρατών από το Τουρκικό κατεστημένο, που προσπαθεί να συσπειρώσει τον λαό.

Στην εποχή μας όμως, ποια μπορεί να είναι τα κίνητρα των μειοψηφιών που δαιμονοποιούν τα νέα εμβόλια, παραγνωρίζοντας όλα τα ατράνταχτα επιστημονικά δεδομένα;

Εμβόλια και Αρνητές της Επιστημονικής Αλήθειας…

Αυτοί που βλέπουν συνομωσίες από αόρατους εχθρούς που στοχεύουν στην εξόντωσή τους, ίσως με υποσυνείδητους μηχανισμούς, προβάλουν στους άλλους, στο περιβάλλον, δικές τους επιθυμίες…

Άλλωστε, πρόσφατες έρευνες, έδειξαν ότι οι πολίτες που πιστεύουν ότι τα νέα εμβόλια θα τροποποιήσουν το γενετικό υλικό του ανθρώπου, ανήκουν κατ’ εξοχή σε ομάδες με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο…

Υπάρχουν όμως και λίγοι επώνυμοι με ανώτατη μόρφωση που χωρίς να είναι ειδικοί, εναντιώνονται στα νέα εμβόλια . Όπως ο Ρόμπερτ Φράνσις Κένεντι Τζούνιορ, γιός του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι.

Είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα περιβάλλοντος και ακτιβιστής και πρώην επίκουρος καθηγητής περιβαλλοντικού δικαίου. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι τοποθετείται διαχρονικά κατά των εμβολιασμών .
Πιστεύει π,χ, στην επιστημονικά αστήρικτη σχέση μεταξύ εμβολιασμών και του αυτισμού. Πρόσφατα ο Κένεντι τάχθηκε και κατά των εμβολίων mRNA που κατασκευάσθηκαν με τεράστια επιστημονική προσπάθεια εναντίων του Κορωνοϊού…

Η δήλωση του :
“Θα ήθελα να απευθύνω ένα επείγον μήνυμα αναφορικά με ερωτήσεις γύρω από το εμβόλιο του COVID-19 19.

Εμβόλια και Αρνητές της Επιστημονικής Αλήθειας…

Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών, η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υιικό του δέκτη-ασθενή και κατά συνέπεια, αυτό σημαίνει γενετική τροποποίηση ,κάτι που έχει απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό !…”

Ο νέος Κένεντι , αγνοεί την επιστημονική αλήθεια, παραπληροφορεί την παγκόσμια κοινότητα και προτρέπει εγκληματικά τους πολίτες σε άρνηση του εμβολιασμού…

Πάλι κατά την άποψή μου , στήν στάση αυτή του Δικηγόρου νέου Κένεντι, η επιστήμη μπορεί να δώσει κάποια πειστική ερμηνεία..

Ίσως η διαχρονική συνωμοσιολογία , η σχετική με τις τραγικές δολοφονίες του πατέρα του και του χαρισματικού Προέδρου Κένεντι, τον έχει ανεξίτηλα επηρεάσει…

Δεν έχει όμως το δικαίωμα αυτός και άλλοι, ακόμα και από τον ιατρικό χώρο , να αγνοούν την επιστημονική αλήθεια και να εκθέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των πολιτών.

Ο Sigmund Freud είπε: “ Ο άνθρωπος είναι το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής ηλικίας”…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.