Αλμπερτ Μπουρλά: Γιατί είναι ασφαλές το εμβόλιο της Pfizer

Αλμπερτ Μπουρλά: Γιατί είναι ασφαλές το εμβόλιο της Pfizer-Ο ιός είναι ο εχθρός

«Για αυτό το εμβόλιο λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που θα λαμβάναμε υπό κανονικές συνθήκες για όλες τις δοκιμές εμβολίων» διαβεβαιώνει μέσω αποκλειστικής συνέντευξης στα «ΝΕΑ» ο δρ. Αλμπερτ Μπουρλά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer επισημαίνει πως παρά την εξαιρετική ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η Pfizer για την ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου κατά της Covid-19, η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας ήταν εξαιρετικά σημαντική σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης, εφαρμόζοντας όλα τα ρυθμιστικά και λειτουργικά μέτρα που απαιτούνται για τις δοκιμές εμβολίων,

Ο Έλληνας CEO της εταιρείας, που ανακοίνωσε πρώτη εμβόλιο με αποτελεσματικότητα 95% κατά της Covid-19, επεξηγεί πώς οι ερευνητές της Pfizer και της συνεργάτιδάς της BioNTech διασφάλισαν υψηλούς όρους ασφαλείας για το εμβόλιο, δουλεύοντας υπό συνθήκες επείγουσας ανάγκης και νέες μεθόδους κόντρα στην ιστορική καταβολή ότι η ανάπτυξη εμβολίων για ένα νέο παθογόνο διαρκεί πολλά χρόνια.

Είναι ζωτικής σημασίας η επεξήγηση ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, υπογραμμίζει επίσης.

Παράλληλα, δηλώνει υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Ελλάδα το πρώτο κύμα της πανδημίας.

«Ο ιός είναι ο εχθρός» υπογραμμίζει σε άλλο σημείο, εξηγώντας ότι ο χρόνος είναι αντίπαλος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.