Νέο βίντεο από το κορωνοπάρτι του Βερβεσού

Πειθαρχική διαδικασία κίνησε ο πρόεδρος των πειθαρχικών συμβουλίων, ενώ έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα

Νέο βίντεο από το κορωνοπάρτι που οργάνωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, την περασμένη Παρασκευή.

Η δημοσιοποίηση εικόνων και βίντεο από τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστό χώρο, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηρεί σχολαστικά τα μέτρα και αποφεύγει συναντήσεις και πάρτι.

Δείτε το νέο βίντεο:

 

Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι γενεθλίων του Βερβεσού

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν εχθές το βραδύ σε πάρτι γενεθλίων που έκανε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

Οπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντες του πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα.

dsa-3
dsa-4

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης  Βερβεσός.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε τηλεδιάσκεψη και ήρθαν στο γραφείο του  ο γιος του,  δύο ανιψιές του και τρεις συνεργάτες του για να του ευχηθούν.

Όπως τόνισε δεν έγινε πάρτι, όλη η ιστορία κράτησε μόλις 15 λεπτά,και μετα συνεχίστηκε κανονικά η τηλεδιάσκεψη.

Ο κ. Βερβεσός τόνισε επίσης ότι όλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ όπως είπε, στο γραφείο υπάρχουν σε λειτουργία τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

dsa-0
dsa-1
dsa-2

Όπως ήταν αναμενόμενο λίγο αργότερα οι φωτογραφίες κατέβηκαν από τα social media.

Πειθαρχική διαδικασία από τον πρόεδρο του ΔΣΑ

Από τον πρόεδρο  των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ)  Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναλυτή κινήθηκε η  πειθαρχική διαδικασία για την συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλια του, χωρίς  τις απαιτούμενες προφυλάξεις (μάσκες, κ.λπ.) λόγω του COVID-19.

Ο κ. Αναλυτής  με την  πειθαρχική εντολή του ζητεί να διαπιστωθούν εάν τυχόν υπάρχουν ευθύνες για την επίμαχη συγκέντρωση είτε από τον κ. Βερβεσό είτε από τους παραβρισκόμενους δικηγόρους.

Η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε στο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αθανάσιο  Βαρλάμη, ο οποίος θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα και εάν προκύψουν πειθαρχικά παραπτώματα,  ο πειθαρχικός φάκελος θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Παράλληλα, στην μεθαυριανή ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ έχει τεθεί ως θέμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής στο γραφείο του κ. Βερβεσού.

Προηγουμένως, ο   σύμβουλος του Συλλόγου και επικεφαλής του συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΔΣΑ Δημήτρης Αναστασόπουλος είχε ζητήσει τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου    για το θέμα αυτό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.