Μέγας εθνικός κίνδυνος οι ομάδες κρούσης ισλαμιστών στην Ελλάδα

Aπίστευτες εικόνες καταγράφουν την άγρια συμπλοκή στα Καμίνια, το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι εικόνες αυτές όμως συνιστούν και έναν τεράστιο εθνικό κίνδυνο.

 

Όταν ομάδες ισλαμιστών μπορούν και οργανώνονται με τέτοια ευκολία εν μέσω μάλιστα απαγόρευσης κυκλοφορίας, και δολοφονούν ανενόχλητοι, καταλαβαίνει ο καθένας τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που αυτές οι ομάδες ενεργοποιηθούν ως πέμπτη φάλαγγα σε περίπτωση πολέμου.

Ίδιες εικόνες ζήσαμε στην Θεσσαλονίκη όπου δεκάδες πακιστανοί σε χρόνο μηδέν έπιαναν οπλισμένοι και έκαναν επιθέσεις στοχευμένα, χωρίς η αστυνομία να μπορεί να τους αποτρέψει ή έστω να τους συλλάβει μετά την ενέργεια. Η διάλυση αυτών των παρακρατικών ομάδων που λειτουργούν με φασιστικό μοντέλο, είναι απόλυτη προτεραιότητα. Ειδικά τις επικίνδυνες στιγμές που ζούμε ως έθνος.

Μια ομάδα μαινόμενων Πακιστανών εισέβαλε σε διαμέρισμα όπου έμεναν τρεις ομοεθνείς τους, με λοστούς και μαχαίρια, και επιτέθηκαν στους ενοίκους του διαμερίσματος.

Οι δράστες σκότωσαν τον ένα από τους τρεις ομοεθνείς τους, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι τον δεύτερο και έσπασαν στο ξύλο τον τρίτο.

Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, ενώ η ασφάλεια έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.