Εγκλεισμός και απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο συνεχής εκφοβισμός από τα ΜΜΕ για τον ιό, κατόπιν και των ολοένα νέων επιβαλλομένων μέτρων, καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των δελτίων ειδήσεων και αγνοείται επιδεικτικά η συνεχιζόμενη καταπάτηση της ελληνικής κυριαρχίας από τους Τούρκους στις θάλασσές μας, με αποτέλεσμα οι όποιες αντιδράσεις για τον διεθνή διασυρμό που υφιστάμεθα σαν χώρα και σαν λαός να εξασθενούν όλο και περισσότερο.

Με τη συνεχιζόμενη αδιαφορία από τους πάντες, την απραγία και αδυναμία (;) των κυβερνώντων για λήψη σωστών αποφάσεων στα εθνικά θέματα, όπως και το σιωπητήριο που έχει πέσει για το Βατερλώ στην οικονομία, της οποίας η νέα κατάρρευση ξεκίνησε μόλις 3 μήνες μετά τις περσινές εκλογές, άνετα μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι πριν την επόμενη εκλογική αναμέτρηση:

• Θα έχουν δημιουργηθεί τέτοια τετελεσμένα γεγονότα, πιθανότατα μη αναστρέψιμα χωρίς πόλεμο, καθοδηγούμενα από τους Γερμανούς και άλλους, για το ξεπούλημα της ελληνικής κυριαρχίας και του υποθαλάσσιου πλούτου στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο προς όφελος της Τουρκίας, των Γερμανών και όποιων άλλων. Ήδη έχουμε προδώσει την προσφερόμενη λύση/βοήθεια των Γάλλων 3 φορές. Η Τουρκία χωρίς συνέπειες για τους S400 και εμείς φοβόμαστε μη μας κάνει ντα η Γερμανία, η οποία ακόμη έχει τεράστιες οικονομικές και ηθικές οφειλές για Καλάβρυτα, Δίστομο, …… και συμπεριφέρεται ως Αυτοκράτειρα και άξια επίγονος των Ράϊχ. Μήπως οι κυβερνώντες έχουν υπόγειες δεσμεύσεις; Μήπως τρέχει κάτι με την «οικογένεια»;

• Θα έχει εξαφανιστεί το απόθεμα των 37 δις.

• Θα έχουμε καταχρεωθεί με επί πλέον δις και θα έχει επιβληθεί νέο μνημόνιο που δεν θα το λένε μνημόνιο.

• Θα έχουν πετσοταϊστεί με κάθε τρόπο οι ημέτεροι και οι «προστάτες».

• Θα έχει πέσει νέα πείνα, εκτός από τους κολλητούς των κυβερνώντων.

• Θα έχουν αθωωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι σε μεγάλες υποθέσεις.

• Θα ……

Και εφ’ όσον, και αν, έρθουν νέοι κυβερνώντες με κάπως διαφορετική νοοτροπία, ανεξάρτητα από κόμμα, ο ανυπόμονος κόσμος θα περιμένει και πάλι από τη νέα κυβέρνηση να κάνει θαύματα σε χρόνο μηδέν. Όπως την περίοδο 2015-19 που προσδοκούσε μέσα σε 4 χρόνια να διορθωθούν προδοσίες δεκαετιών. Και ύστερα από μια επανάληψη ατελείωτης προπαγάνδας και ψεμάτων από τα ΜΜΕ, την επόμενη φορά, όλοι όσοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου θα επαναφέρουν και πάλι στην εξουσία τους δυνάστες μας, καλή ώρα όπως τώρα.

Το έχει η μοίρα μας να μην γλυτώνουμε με τίποτα, στο διηνεκές. Μια κατάρα ένα πράγμα. Με τόσους εξωνημένους στον πολιτικό, δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, αστικό και εργατικό/συνδικαλιστικό κόσμο, οι οποίοι νοιάζονται κυρίως μόνο για την τσέπη τους, και με μια μερίδα κόσμου να έχει καταληφθεί από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, ούτε νέος Κολοκοτρώνης θα μας σώσει, ούτε κανείς άλλος. Δυστυχώς τέτοιοι ήρωες δεν υπάρχουν στις μέρες μας, ούτε καν προσπαθεί κανείς να τους μοιάσει.

Δημήτρης Μ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.