Σάμος: Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που ο σεισμός «διαλύει» ένα μικρό βουνό! (βίντεο)

Συγκλονιστικό βίντεο από κατολίσθηση λίγο μετά το σεισμό των 7 Ρίχτερ στη Σάμο δημοσίευσε κάτοικος του νησιού, όπου δείχνει ολόκληρη πλαγιά ενός βουνού να καταρρέει!

Από τον σεισμό ταρακουνήθηκε σχεδόν όλη η Ελλάδα ενώ όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έγινε κατολίσθηση στην περιοχή Αυλάκια του νησιού.

Από το σεισμό ένα ολόκληρο κομμάτι πλαγιάς ξεκόλλησε και κατέληξε στη θάλασσα χωρίς ευτυχώς να βρίσκεται κάποιος κοντά στο σημείο.

19 οι τραυματίες & 2 νεκροί από τον σεισμό

Δύο παιδιά 17 ετών σκοτώθηκαν στη Σάμο όταν κατέρρευσε πάνω τους κτήριο λίγη ώρα μετά το σεισμό.

Συνολικά 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον σεισμό που έπληξε τη Σάμο το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο Νοσοκομείο Σάμου παραμένουν 7 τραυματίες, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι μετέβησαν 10 πολίτες. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στις οικίες τους. Δύο άνθρωποι μεταφέρονται αεροπορικώς στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δύο τραυματίες που μεταφέρονται στην Αθήνα υπέστη κατάγματα, μετά από πτώση μάνδρας, δύο ώρες μετά τον σεισμό, κατά τη διάρκεια μετασεισμού, ενώ περπατούσε σε στενό δρόμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.