Το Ας κρατήσουν οι χοροί επίσημο τραγούδι του Ελλάδα 2021 (Βίντεο)

Που να το φανταζόταν ο Διονύσης Σαββοπουλος πριν 37 χρόνια όταν τραγουδούσε τον στίχο με παππού σε μέρη αυτόνομα μέσα στην Τουρκοκρατία, πως μια μέρα το τραγούδι αυτό θα γινόταν σήμα κατατεθέν των εορτασμών για τα 200 χρονια της Ελληνικης Επανάστασης.

Με ένα τραγούδι από το 1983 το Ας κρατήσουν οι χοροί με τον Διονύση Σαββόπουλο θα κοσμήσει το επίσημο βιντεοκλίπ της η επιτροπή του Ελλάδα 2021.

Μαλιστα το τραγούδι γυρίστηκε σε βιντεοκλίπ με νέα ενορχήστρωση και ερμηνεία από επτά χορωδίες: La Familia, Εστίας Νέας Σμύρνης, Υπουργείου Εσωτερικών, Εθνικού Ωδείου, Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, Musica, ΟΤΕ και Ωδείου Αθηνών που όλες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Τα γυρίσματα έγινα στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στην Αγορά του Καλατράβα στο Ολυμπιακό στάδιο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, που είναι και υπεύθυνοσ των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Επιτροπής Ελλάδα 2021, σε χορογραφία της Άρτεμις Ιγνατίου.

Τα δικαιώματα για τη χρήση του τραγουδιού είναι ευγενής προσφορά στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» του κυρίου Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος είναι Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.