Ετοιμάζουν τον τούρκικο στρατό να εισβάλει στην Αθήνα(;)

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Έρχεται η σειρά μας μετά την Αρμενία. Ετοιμάζουν την Τουρκία να επιτεθεί στο κέντρο της Ελλάδος. Τα σχέδιό τους πλέον έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν αυτό που μας ετοιμάζουν είναι… αυτοί οι αδρανείς οι οποίοι δέχονται παθητικά το πιπίλισμα των δημοσιογράφων – προπαγανδιστών επιπέδου Ευαγγελάτου και των λοιπών ομοίων του που συστρατεύθησαν στο ίδιο ασκέρι.

 

Η Τουρκία, με τελευταία την Αρμενία, τελειώνει το καθάρισμα των συνόρων της. Ήταν φανερό ακόμη και στους πλέον αδαείς πριν από χρόνια, ότι όταν θα επιτίθετο, «όταν», όχι «αν», η Τουρκία στην Ελλάδα, θα της επιτίθεντο εκ των πλαγίων και εκ των όπισθεν μερών όλες οι άλλες όμορες με αυτήν χώρες διότι όλοι την μισούν. Αυτό πλέον δεν ισχύει. Η Τουρκία καθάρισε τα σύνορα με την Σύρια, το Κουρδιστάν, και τώρα με την Αρμενία. Και οι τρεις αυτοί πόλεμοι ήταν πόλεμοι εξοδεύσεως στρατιωτικού οπλισμού. Ήταν πόλεμοι τακτικής.

Στην Συρία, ο στρατός της Συρίας ξόδεψε πολλά όπλα για να δημιουργηθεί τελικά μια «Ζώνη Ειρήνης» από την οποία ουδείς στρατός θα διέρχεται, όπερ σημαίνει ότι η Τουρκία είναι ασφαλής πλέον στα νότια σύνορά της. Με τις αψιμαχίες στο Κουρδιστάν οι Κούρδοι ξόδεψαν την πλειονότητα του όποιου οπλισμού τους, αφού έτσι κι αλλιώς έχει προαποφασισθεί ότι το Κουρδιστάν θα ιδρυθεί. Τώρα όμως οι Κούρδοι είναι σχεδόν άοπλοι οπότε και από κει η Τουρκία είναι ασφαλής. Οι άλλοι τούρκοι που λέγονται αζέροι, ανέλαβαν με τους τούρκους της Τουρκίας την αποδυνάμωση του στρατού της Αρμενίας και την μεταφορά του ανατολικότερα οπότε και από εκεί η Τουρκία είναι ασφαλής. Και στους τρεις αυτούς πολέμους η Ρωσία έδρασε διακριτικά υπέρ της Τουρκίας. Η Γεωργία, η οποία επίσης συνορεύει με την Τουρκία, είναι ως μη υπάρχουσα διότι και αδύναμη είναι και η μοναδική διάβαση του Κάρς είναι από τις πλέον δύσβατες στον πλανήτη και η Γεωργία δεν έχει στις απαιτούμενες δυνατότητες για τέτοια κατορθώματα.

Ο γενικός σκοπός των τούρκων, πέρα από το να ξοδέψουν οι κούρδοι και οι όμορές τους χώρες τον οπλισμό τους ώστε να καταστούν ακίνδυνες, ήταν παράλληλα και να δοκιμάσει τα πολεμικά της συστήματα σε πραγματικές συνθήκες πολέμου αλλά και για να εκπαιδεύσει τον στρατό της επίσης σε πραγματικές συνθήκες πολέμου. Το πέτυχε. Κυρίως όμως πέτυχε ν’ αποδεσμεύσει πολλές στρατιωτικές δυνάμεις από τις περιοχές αυτές για να τις χρησιμοποιήσει κατά την εισβολή της στην Ελλάδα.Ταυτοχρόνως, δημιούργησε στρατιωτικές βάσεις σε Λιβύη και Αλβανία, και έτσι μας περικύκλωσε πλήρως. Το κρατίδιο των Σκοπίων και η Βουλγαρία, αυτά τα «φιδάκια», είναι ενταγμένα στον Γερμανορωσικό άξονα λόγω του ότι οι βλέψεις Ρωσίας και Γερμανίας συμπίπτουν στα Βαλκάνια, οπότε αυτές οι μικρές και υποτακτικές τους χώρες μάλλον ετοιμάζονται για πλιάτσικο στην χωρίς στρατό Βόρειο Ελλάδα.

Αυτό που ετοιμάζουν για μας είναι κάτι το πολύ μεγάλο, πρωτοφανές και αδιανόητο, άρα μη αναμενόμενο για την καταπιεσμένη, διηρημένη και αλλοπρόσαλλη ανθρωπομάζα στην Ελλάδα. Ας μας είναι φωτεινό διδακτικό παράδειγμα η καταστροφή της Μικράς μας Ασίας που συνετελέσθη από τις ίδιες Μεγάλες Δυνάμεις, από τις ίδιες συμμαχίες και από τις ίδιες οικογένειες των τώρα ηγετών στην Ελλάδα. Αυτό αποκαλύπτεται από δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου του Α’ και του παππού τού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ελευθέριο Βενιζέλου του οποίου ο πατέρας λεγόταν Κυριάκος Μπεν Ζελόν. Όλα είναι δρομολογημένα αντίστοιχα με το 1922, διότι «τα γεννήματα εχιδνών» ότι αποδίδει, δεν το αλλάζουν!

Μελετώντας την καταστροφή της ελληνικής επαρχίας που την ονομάζαμε Μικρά Ασία, θα δει ο ερευνητής ότι πουθενά δεν προελέχθη αυτό που τελικά έγινε καίτοι πολλοί όχι μόνο το γνώριζαν αλλά και το δούλευαν. Πολύ καλά το γνώριζαν τόσο οι καπιταλιστές «σύμμαχοι» και οι κομμουνιστές Ρώσοι, όσο και οι ηγετικές οικογένειες της τότε Ελλάδος των οποίων οι απόγονοι «πήραν εργολαβία» την τρισκατάρατη, όπως φαίνεται σιγά-σιγά, μεταπολίτευση και οι οποίοι συνεχίζουν το έργο των παππούδων τους. Τότε, ετοίμαζαν την καταστροφή της Μικράς μας Ασίας αλλά φρόντιζαν να μην γίνουν αντιληπτές οι προθέσεις τους και τώρα οι απόγονοί τους κάνουν το ίδιο.

Θα δούμε τώρα ποια στοιχεία υπάρχουν ώστε να καταλάβουμε γιατί αυτό που ετοιμάζουν θα είναι πρωτοφανές και το ετοιμάζουν χρόνια τώρα. Τα στοιχεία είναι εμφανή αλλά μας τα κρύβουν με την προπαγάνδα τους. Πρώτα απ’ όλα, εφ’ όσον εργάζονται χρόνια γι αυτό, δεν εργάζονται για να τολμήσουν κάτι μικρό. Όπως π.χ. για να μας πάρουν το Καστελόριζο. Δηλαδή, οι τούρκοι έχουν τον μεγάλο αποβατικό τους στόλο στον Κόλπο της Σμύρνης για να πάρουν το Καστελόριζο; Έλεος, με την προπαγάνδα. Κατ’ αρχάς το σχέδιό τους άρχισε να υλοποιείται πριν από χρόνια. Στην Ελλάδα, με την επιβολή της μεταπολίτευσης, αυτό που έκαναν οι οικογένειες εξουσίας βοηθούμενες από τα δημοσιογραφικά και νομικά κυκλώματα που δημιούργησαν, ήταν να αποδομήσουν την ελληνικά κοινωνία, να καταστρέψουν το μυαλό και τον τρόπο του σκέπτεσθαι και συμπεριφοράς του Έλληνος ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν αυτό που βλέπουμε σήμερα τριγύρω μας. Αυτό για να επιτευχθεί έπρεπε ν’ αλλάξει τουλάχιστον μια γενιά, δημιουργώντας παράλληλα χάσμα γενεών μέσω του τρόπου ζωής που επέβαλαν. Παράλληλα, κατέστρεφαν συστηματικώς την παραγωγή και την ζωή στην ύπαιθρο συγκεντρώνοντας το 60% του πληθυσμού στην Αθήνα για να είναι εύκολος στόχος την δεδομένη στιγμή. Εύκολος στόχος διότι η Αθήνα είναι σε χερσόνησο και έχει ΜΟΝΟΝ δύο εξόδους. Δεν το ανέφεραν τυχαία τρείς φορές(!) τούρκοι αξιωματούχοι ότι στοχεύουν την Αθήνα.

Τόσα χρόνια οι «δικοί μας» φρόντισαν σιγά-σιγά να μειωθεί δραστικά η στρατιωτική ισχύς τής Ελλάδος, τόσο σε μέσα όσο και σε στελέχωση, λοιδορήθηκε το στράτευμα, έκλεισαν στρατόπεδα, και τα ήδη υπάρχοντα, όπως επληροφορήθην, έχουν στελέχωση γύρω στο 47%. Όποιος έλεγε πριν από χρόνια ότι τα στρατόπεδα θα δινόντουσαν στον «εχθρό» ήταν γραφικός, συνωμοσιολόγος, κλπ. Οπότε μία καλή πρώτη λύση θα ήταν, όταν εισβάλουν οι τούρκοι να τους υποδεχθούν στην πρώτη γραμμή, αρνησιπάτριδες, διεθνιστές, το ΠΑΜΕ, και άλλοι όμοιοί τους και να πείσουν τους τούρκους, με τα ίδια επιχειρήματα που έπεισαν και εμάς, να επιστρέψουν στην Τουρκία διότι είμαστε φιλειρηνιστές, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, να μην εξυπηρετούν το κεφάλαιο, κλπ.

Φρόντισαν να μας πείσουν οι ηγέτες μας ότι οι σιωνιστοκρατούμενοι διεθνείς οργανισμοί όπως, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, κλπ δημιουργήθηκαν για το καλό των λαών, οπότε οι απερίσκεπτοι πολίτες έπαψαν ν’ ανησυχούν για το μη αποφευκταίο. Και κανείς δεν σκεφτόταν ότι, αφού «προοδεύουμε» και τελείωσαν οι πόλεμοι γιατί κατασκευάζονται τα όπλα; Εξ’ άλλου μια βασική αρχή της προπαγάνδας τους λέει ότι αν θέλεις να επιτύχεις κάτι σ’ έναν λαό, φρόντισε αυτός να πιστέψει στο αντίθετο.

 

Άλλο στοιχείο που μας δείχνει ότι μας ετοιμάζουν μεγάλη συμφορά. Με τα μνημόνια μέσω της προμελετημένης και εικονικής χρεοκοπίας μας πούλησαν τα πάντα σε «συμμάχους» που θέλουν το «καλό» μας και σε εχθρούς που θέλουν το κακό μας. Πούλησαν ακόμη και τις ιδιωτικές περιουσίες ασχέτως εάν ο ιδιοκτήτης χρωστάει ή όχι. Μας τα πήραν όλα, μέχρι και την αξιοπρέπεια. Τότε, ποιο είναι το πρόβλημα και μας κάνουν ότι μας κάνουν; Τι θέλουν ακόμη από ‘μας; Το πρόβλημα που έχουν είναι υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουμε στην γη μας καθόσον είμαστε γηγενείς. Στον νέο χάρτη της ΝΤΠ δεν θέλουν να υπάρχει έδαφος με το όνομα Ελλάς και ν’ αφανισθεί παράλληλα από προσώπου Γης το ελληνικό DNA για πάντα. Κούνια που τους κούναγε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.