Έλληνες διαβάστε τις ιστοσελίδες της διαπλοκής για να δείτε πως αντί για την Ελλάδα, υπερασπίζονται την Τουρκία και τους λεονταρισμούς της


Για να καταλάβουμε όλοι τον δοσιλογισμό των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης του διαδικτύου, αρκεί να ρίξουμε σήμερα μια ματιά στους τίτλους τους ως προς τις προκλήσεις της Τουρκίας.
Ενώ η Ελλάδα και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έχουν εξευτελίσει τις αθλιότητες της Τουρκίας, περιτρίμματα του διαδικτύου που μένουν σταθερά στη γραμμή Σημίτη, Σαμαρά – Βενιζέλου, σπέρνουν τον πανικό.
Με άλλες λέξεις μας λένε ότι η πατριωτική στάση της κυβέρνησης και του Κοτζιά, που έχει τηνπλήρη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, συνιστά «απειλή» για την χώρα επειδή δήθεν εκνευρίζεται η Τουρκία!!!
Δηλαδή μας προκαλούν να γυρίσουμε πίσω στην προδοσία των Ιμίων, να κατεβάσουμε τα βρακιά μας, και να πούμε «ευχαριστούμε στους αμερικανούς». Δηλαδή να διατηρήσουμε την γραμμή Σημίτη, ΕΛΙΑΜΕΠ και κατά συνέπεια των χοιροστασίων του ΔΟΛ και του Φαλήρου.
Η μόνη απάντηση που τους ταιριάζει είναι «Έξεστι κλαζομενίοις ασχημονείν». Το «κλαζομενίοις» τους ταιριάζει απόλυτα γιατί είναι γνήσιοι απόγονοι του Μένιου Κουτσόγιωργα.  και φυσικά του Άκη Τσοχατζόπουλου, δηλαδή του πρωτοπαλίκαρου του Κώστα Σημίτη στην διαπλοκή. Και ιδίως στην διαπλοκή που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Σημίτη για να κάνει τον καλό στον κυριότερο προστάτη του, δηλαδή στην Γερμανία. Άλλωστε ο αδελφός του Σπύρος Σημίτης είναι κορυφαίος παράγοντας της γερμανικής ζωής, ο οποίος ουδέποτε ασχολήθηκε με τα συμφέροντα της Ελλάδας.  Ο Κώστας Σημίτης ήταν ένας μικρός νάνος πίσω από τη σκιά του αδελφού του. Και να μην ξεχνάμε τι δουλειές έκανε το δικηγορικό γραφείο του Κώστα Σημίτη για την Γερμανία όταν πρωτοσυστάθηκε.  Μπορεί να μας πει ο κύριος Κώστας Σημίτης και οι σύμμαχοι του ποιές υποθέσεις διεκπεραίωνε το δικηγορικό του γραφείου; Καθε απάντηση δεκτή. Αλλά φυσικά δεν θα υπάρξει απάντηση,  Διότι η μόνη απάντηση που ταιριάζει στον Κώστα Σημίτη είναι ο μόνος τίτλος τιμής που του ανήκει: Συνεργάτης των Γερμανών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.