Μαζεύτε τους… Δήμαρχοι Θράκης σε εκδήλωση με σημαίες της Τουρκίας και της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»

Πραγματοποιήθηκε στην Προύσα η γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD). Ας σχολιάσουμε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ως τώρα.


Χαιρετισμό φαίνεται πως απεύθυνε ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ. Την ώρα που η αίθουσα είναι στολισμένη με σημαίες της Τουρκίας, με αφίσες του Κεμάλ και του Σαδίκ και με σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». ΔΥΟ από τις τελευταίες διακρίνονται στην παραπάνω φωτογραφία. Μία στον τοίχο και μια στο πάνελ…


Ορίστε και ένα πλάνο με τον δήμαρχο Αρριανών με τις γνωστές σημαίες…


Συνέντευξη του ιδίου στο τηλεοπτικό κανάλι Rumeli TV.


Mια ¨οικογενειακή¨ φωτογραφία των συντελεστών της εκδήλωσης μαζί με κάποιους καλεσμένους από Θράκη


Από αριστερά προς τα δεξιά : Νετσμεττίν Χουσείν- Γενικός Πρόεδρος του BTTDD, Mουσταφά Ντουντάρ-δήμαρχος του Οσμάνγκαζι, Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, άγνωστος, Αλή Εμινλατίφ-πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του συλλόγου, ο γνωστός Χαλίτ Ερέν (χρηματοδότης διαφόρων…), Τσαβίτ Τσαγλάρ-επιχειρηματίας καταγόμενος από την ελληνική Θράκη, βουλευτής Χακάν Τσαβούσογλου, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ.


Μην παρεξηγείτε τις σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. Είναι απλά λέει για λόγους παράδοσης… Άλλωστε για να μην ενοχλούνται και οι Έλληνες πολίτες δήμαρχοι Οντέρ Μουμίν (Ιάσμου) και Ρινβάν Αχμέτ (Αρριανών) κάτι θα ξέρουν…


Εδώ βλέπουμε τους Έλληνες πολίτες δημάρχους με τους Τζαβίτ Τζαγκλάρ και Χακάν Τσαβούσογλου.


Δηλώσεις στο RumeliTV έκανε και ο δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν. Mε φόντο το σήμα του BTTDD.

Είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα δημοσιευτούν πουθενά βίντεο ή ομιλίες από την συνέλευση του συλλόγου…

πηγή: tourkikanea.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.