Λόγια Σταράτα!!!Ο φασισμός της “προόδου”

Ο ανθελληνισμός, η ασέβεια, η ιεροσυλία, ο κρετινισμός και η λατρεία της ασχήμιας έχουν φορέσει τον φερετζέ της «προόδου» και γι’ αυτό υποτίθεται ότι οφείλει η πλειονότητα να εξοικειωθεί με όλα τούτα και να τα ανέχεται.

Ανερμάτιστοι άνθρωποι, με πρόδηλα προβλήματα στη συγκρότηση της προσωπικότητάς τους και αναρίθμητα απωθημένα, δηλώνουν «προοδευτικοί» ώστε με τη χρήση της λέξεως-κλειδί της Μεταπολίτευσης να αποκτήσουν μια άτυπη ασυλία για τις αθλιότητες που διαπράττουν. Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, όμως οι φορείς της πνευματικής σήψης επιμένουν και στη ρητορική τους και στις ενέργειες που την προωθούν.

Μια «δράση» αυτού του τύπου, που είχε αμιγώς επιθετικό χαρακτήρα εναντίον της κοινωνίας, του έθνους και των οσίων και των ιερών των Ελλήνων, ήταν αυτό το πρόστυχο σόου των κυριών που προσπάθησαν να χαλάσουν την παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια, βαδίζοντας με ασυνάρτητο τρόπο, γρυλίζοντας και κάνοντας διάφορες ζωώδεις γκριμάτσες.

Όλες αυτές οι κυρίες, οι οποίες επιτέθηκαν αισθητικά και συμβολικά στο κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις ασχήμιες τους με ένα ακατάληπτο κείμενο, το προβληματικό σκεπτικό του οποίου παρέπεμπε άμεσα στον αλλόφρονα βηματισμό τους κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Οι περισσότεροι απ’ όσους αντίκρισαν το εμετικό θέαμα που δημιούργησε αυτή η αποκρουστική ομάδα ενήλικων γυναικών μεγάλωσαν με τις αφηγήσεις παππούδων και γιαγιάδων, που περιέγραφαν τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας για την ελευθερία της Ελλάδας μας. Οι κυρίες με τα γελοία βήματά τους και τις κτηνώδεις γκριμάτσες τους προσέβαλαν και τους ζώντες και τους νεκρούς του ’40 και της Κατοχής, καθώς και όλους όσοι σακατεύτηκαν και ορφάνεψαν και πείνασαν για την πατρίδα.

Το ίδιο προσβλητικοί και απεχθείς γίνονται στην κοινωνία και οι ποικιλώνυμοι αριστεροί και αριστερίζοντες που χειροκροτούν κάθε ανθελληνική εκδήλωση, κάθε επίδειξη αντιπατριωτικού πνεύματος. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών και βομβαρδίζει τους πολίτες με την αρρώστια που φέρει ο ίδιος και κατατρώγει την ψυχή του.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.