Η μεγάλη δικαίωση του Πάνου Καμμένου για τις Γαλλικές Φρεγάτες.

Του Γιώργου Δημητρόπουλου,

Το deal με την Γαλλία έγινε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Μακρόν για την αγορά 2 φρεγατών δίνοντας μάλιστα προκαταβολή 150 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα!

Μπορεί αυτή η συμφωνία να είναι αμυντικά ωφέλιμη για την Ελλάδα αλλά ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Κ.Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάποτε!

 

https://olympiada.files.wordpress.com/2019/09/8f746-edcq4zaxkaavt58.jpg

Φυσικά το μίσος και η χολή που έσταζε κάποτε ο νυν πρωθυπουργός της χώρας και οι συνεργάτες του ήταν γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούσαν να κάνουν πολιτική υψηλού επιπέδου χωρίς να ζημιωθεί ο ελληνικός λαός όπως συνηθιζόταν να γίνεται στο παρελθόν (βλέπε υποβρύχια).

https://olympiada.files.wordpress.com/2019/09/5aaf8-670647_048ebbf2ea-b6345dd82dbcacfe.jpg

Αφού λοιπόν εξαπάτησαν τον λαό κάνοντάς τον να πιστεύει πως η ΝΔ θα ασκήσει βέτο στη συμφωνία των Πρεσπών, τώρα έρχονται να κάνουν την πολιτική που ξεκίνησαν οι προκάτοχοί τους παριστάνοντας τους σωτήρες. Οι συμμαχίες, τα γεμάτα ταμεία και η σταθερότητα στη Μεσόγειο είναι αποτέλεσμα του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ΝΔ έχει στο αίμα της την πολιτική της υποχώρησης και της αβουλίας μόνο και μόνο για να μην ενοχληθούν άλλοι…Πηγη: theconservativegr.blogspot.com Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο https://olympia.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.