Τι θα πράξουν τα κόμματα με τους ”τουρκοπροξενικούς” υποψηφίους στη Θράκη;

Zeybek, sen Yunansın. Yunanistan ile oynamayı bırakın!

Ζεϊμπέκ είσαι Έλληνας. Σταμάτα να παίζεις με την Ελλάδα!

Οπως παλιότερα η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε τον “δικό” του άνθρωπο στη μειονότητα και στο Προξενείο για να εξασφαλίζει τις ψήφους εκλογής του. Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, Ελληνικής Καταγωγής Μουσουλμάνος κάτοικος της Ξάνθης, αυτοαποκαλούμενος “τουρκοσυνείδητος”, είναι εκείνος που τορπιλίζει το ειρηνικό κλίμα ανάμεσα στους Έλληνες Χριστιανούς και Έλληνες Μουσουλμάνους, επιθυμώντας την επικράτηση μιας ζοφερής κατάστασης, που θα εξυπηρετεί τον ίδιο εκλογικά και την Τουρκία αλλυτρωτικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που τόσο ο Ζεϊμπέκ, όσο και ο ομόθρησκός του Μπουρχάν αλλά και άλλοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις εις βάρος της Ελλάδας, εξυπηρετώντας ξεκάθαρα την επιθετική ρητορική της Τουρκίας και όχι μόνο.

Λειτουργώντας ως “ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ”, παραβαίνοντας τον όρκο που έδωσαν κατά την ορκωμοσία τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αντί να υπηρετούν τους Έλληνες, υπηρετούν του Τούρκους και τα συμφέροντά τους, εις βάρος της Ελλάδας!

Αντί να είναι οι “συνδετικοί κρίκοι” με όλες τις γειτονικές χώρες, χάρην και της διαφορετικότητας στη Θρησκεία όσο και στα πολιτισμικά στοιχεία, αντιθέτως στέκονται επιπλέον εμπόδιο στην πρόοδο της Θράκης, αξιώνοντας για λογαριασμό της Τουρκίας “ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ” και εν τέλει ανεξαρτητοποίηση της περιοχής!!!

Γιατί δεν τους εγκαλεί ο Πρόεδρος της Βουλής;

Αξιο απορίας, είναι το γεγονός της μη αντίδρασης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το Υπουργείο των Εξωτερικών αντιδρά σφόδρα, τόσο στις δηλώσεις των μουσουλμάνων Βουλευτών όσο και στην ανάμειξη της Τουρκίας στα εσωτερικά της χώρας μας.

Συνιστά ή όχι παράβαση του Ορκου που έδωσαν οι μουσουλμάνοι βουλευτές, όταν επι της ουσίας υπερασπίζονται ένα ξένο Κράτος, όπως η Τουρκία, που έχει επιθετικές βλέψεις κατά της Εθνικής Ακεραιότητας της χώρας μας;

Συνιστά ή όχι παράβαση καθήκοντος, η διάδοση και η λειτουργία παράνομων μουφτειών και σωματείων, υποστηριζόμενα απο το έλληνες βουλευτές, που αμείβονται απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο;

Γιατί ο κ. Τασούλας, δεν εγκαλεί τους Μουσουλμάνους Βουλευτές στο γραφείο του ή γιατί δεν τους παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, για να ελεγχθούν επιτέλους για τις παράνομες και αντεθνικές τους δραστηριότητες;

Έως πότε η Πολιτειακή Ηγεσία, η Προεδρία της Δημοκρατίας, η Βουλή των Ελλήνων και η Ελληνική Κυβέρνηση, θα εθελοτυφλούν απέναντι σε αυτή την ασυδοσία και την επιχειρούμενη διατάραξη της ειρηνικής συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη;

Είναι ή όχι Έλληνας ο κ. Ζεϊμπεκ;

Αλλά ας δούμε και το βιογραφικό του κου Ζεϊμπεκ.

Οπως ο ίδιος δηλώνει στο site της Βουλής:

Συνεπώς είναι ελληνικής καταγωγής, έλληνας πομάκος μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, κάτοικος της Ελληνικής Θράκης. Αν σε περίπτωση το αμφισβητεί, ας προβεί σε αλλαγή των βιογραφικών του στοιχείων απο τη Βουλή.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.