Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Θριαμβολογούν πάλι τα Συστημικά Μέσα της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού, που ανήκουν στους μεγάλο-επιχειρηματίες, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Εξουσία, από το οποίο σφιχταγκάλιασμα επωφελούνται άπαντες, με τη συνάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Τούρκου ομολόγου του Χουλουσί Ακάρ!

Διθύραμβοι γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ της “αμαρτωλής” λίστας Πέτσα γι΄ αυτήν την συνάντηση! Πως τάχατες έπεσαν από την πλευρά της Τουρκίας οι υψηλοί επιθετικοί τόνοι κατά της Ελλάδος! Έπεσαν – μας παραπληροφορούν – οι εντάσεις! Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των δυο ανδρών! Όπως επίσης μας παραπληροφορούν, πως στο ίδιο ήπιο κλίμα, έγινε ακολούθως και η συνάντηση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια και του ομόλογού του Τούρκου Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Μια συνάντηση – μας λέγουν – σε ωραίο κλίμα και με πολλά χαμόγελα!

Αλήθεια, ποιον νομίζουν πώς κοροϊδεύουν οι κύριοι Δένδιας και Παναγιωτόπουλος;

Ξέχασαν τις προ ημερών επιθετικές ρητορικές των παραπάνω Τούρκων αξιωματούχων, για τη “γαλάζια πατρίδα”; Ξέχασαν τις απειλές για επτά νησιά του Αιγαίου και τα οποία τους ανήκουν; Λησμόνησαν τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας, που έφτασαν μη επανδρωμένα οχήματα επάνω από την Αλεξανδρούπολη, την Μυτιλήνη, την Κω και την Ρόδο;

Αλήθεια μετά από αυτές τις συναντήσεις, θα πρέπει οι ακρίτες μας να κοιμούνται ήσυχα, πως δηλαδή η Τουρκία συμμορφώθηκε και θα μεταβληθεί σε έναν καλό γείτονα;

Πόσο επικίνδυνοι είσαστε κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε, αν πιστεύετε πραγματικά, ότι οι Τούρκοι θα πάψουν να είναι διεκδικητικοί έναντι της Ελλάδος; Πόσο επικίνδυνοι είσαστε, αν πραγματικά πιστεύετε ότι μπορείτε να χτίσετε ειρήνη με την Τουρκία, διά μέσω τέτοιων συναντήσεων, όταν αυτή η φασιστικού καθεστώτος χώρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμφωνίες;

Ή αλήθεια πιστεύετε, με το να τις επικαλείστε εσείς συνεχώς, πως θα συνετιστεί η Τουρκία και δεν θα πράξει ότι στην Κύπρο και στα Ίμια, δημιουργώντας δεδομένη κατάσταση κατάληψης ελληνικού νησιού, για να έλθει ακολούθως ο φίλος σας και Τουρκόφιλος Γ.Γ. ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, να μας πει ότι και στην Ουκρανία! Να παραχωρήσουμε στην Τουρκία το καταληφθέν νησί, προκειμένου να έχουμε ειρήνη στην περιοχή!

Όχι κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε! Αυτά τα σμαραγδένια νησιά του Αιγαίου μας είναι ποτισμένα με αίμα ελληνικό! Αυτά τα νησιά, είναι η καρδιά, η ψυχή της Ελλάδος και χωρίς αυτά δεν υπάρχει Ελλάδα! Γιατί η Ελλάδα από μια σπουδαία χώρα, θα μεταβληθεί σε ένα μικρό χερσαίο χώρο! Γιατί σε αυτά τα νησιά ακούγεται ακόμη η αντάρα της επαναστατικής φωνής της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, του Κωνσταντίνου Κανάρη, του Ανδρέα Μιαούλη και τόσων άλλων ηρώων που θυσιάστηκαν για τη λευτεριά τους! 

Οι Υποπλοίαρχοι Χριστόδουλος Καραθανάσης και Παναγιώτης Βλαχάκος, αλλά και ο Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, πού έπεσαν την μαύρη νύχτα των Ιμίων, δεν χαίρονται με τις αγκαλίτσες και φιλάκια των Δένδια και Παναγιωτόπουλου με τους Τούρκους ομολόγους τους Τσαβούσογλου και Ακάρ! Γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στον κάθε Τούρκο! Τον διαχρονικά άρπαγα, τον βάρβαρο εισβολέα!

Δεν είναι δυνατόν να γίνετε κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε, σαν τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Γεράσιμο Αρσένη, που την εποχή των Ιμίων κατείχαν τα ίδια Υπουργεία με εσάς σήμερα! 

Δεν της πρέπει άλλη ντροπή της Πατρίδας μας! 

Αλήθεια, δεν μπορούμε επίσης να πιστέψουμε, πώς ο Α΄ ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, θα μπορούσε να γίνει ένας νέος Ναύαρχος Χ. Λυμπέρης!

Η ιστορία της Ελλάδος φωνάζει και σήμερα κύριοι: Μολών Λαβέ!

Ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο από τσαμπουκά! Η υποχωρητικότητα και ο κατευνασμός, τον αγριεύει περισσότερο και τον καθιστά πιο επικίνδυνο!

Η ιστορία, μας έχει διδάξει, πως ο Τούρκος είναι θρασύδειλος και κιοτεύει μπροστά στον ελληνικό ανδρισμό!

Μην συνεχίζετε να δίνετε άλλο θάρρος στον χωριάτη! 

Δείξτε του Τούρκου, θαρραλέα τα μπροστινά σας!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.