Ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον Καμμένο για την άμυνα!

Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που κατάφερε να καταστρέψει τον East Med και να καλύψει την πίσω πόρτα στην Τουρκία για τα F-16, εγκαλεί τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος πέταξε την Τουρκία έξω από τα F-35 και έβαλε τις βάσεις για τον East Med!

Ο πρωθυπουργός της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και της απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, ο πρωθυπουργός που έφερε τις τουρκικές φρεγάτες στα δυόμιση μίλια από τη Σητεία, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον υπουργό που σταματούσε τα τουρκικά πλοία δεκάδες μίλια μακριά από το Καστελόριζο!

Ο πρωθυπουργός που αφήνει το Όρουτς Ρέις να κάνει σουλάτσο και έρευνες στο Αιγαίο, που επιτρέπει να αναρτάται στον ΟΗΕ παράνομο μνημονιο που κόβει την Ελλάδα στη μέση, έχει το θράσος να εγκαλεί τον Πάνο Καμμένο, τον πρωτο υπουργό άμυνας μετά το 1997 που έστειλε ειδικές δυνάμεις στα Ίμια, αναγκάζοντας τους Τούρκους να στήνουν ραντάρ απέναντι για να παρακολουθούν την δραστηριότητα των ελληνικών στρατευμάτων στις βραχονησίδες!

Ο πρωθυπουργός που για την εκλογή του πανηγύριζαν οι τούρκοι με επίσημες ανακοινώσεις, έχει το θράσος να καταφέρεται κατά του υπουργού άμυνας ο οποίος στοχοποιούταν κάθε εβδομάδα από το τουρκικό κράτος, με βουλευτές του Μητσοτάκη να τον κατηγορούν για προκλήσεις κατά της Τουρκίας!

Ο άχρηστος πρωθυπουργός που αποδείχτηκε ανίκανος να φέρει τους αμερικανούς ακόμα και στη Σκύρο, εγκαλεί τον Πάνο Καμμένο επειδή συζητούσε την παραχώρηση αεροπορικής βάσης στην Κάρπαθο! Γεγονός που φυσικά θα ήταν η μεγαλύτερη εθνική επιτυχία των τελευταίων ετών, εάν δεν μεσολαβούσε η μαύρη παρένθεση Μητσοτάκη…

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει την εθνική καταστροφή στην οποία οδηγεί τη χώρα με τις επιλογές του. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα οι Τούρκοι θα στεναχωρηθούν, όταν ο ελληνικός λαός τον στείλει στις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.