Κατρούγκαλος για Συνεκμετάλλευση – EastMed: Ο Μητσοτάκης αφήνει την Τουρκία να αλωνίζει

Συνεκμετάλλευση – EastMed: “Η αξιοπιστία του Πρωθυπουργού δεν είναι τέτοια για να πιστεύουμε ότι λέει – Αφήνει την Τουρκία να αλωνίζει”

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στο δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη

 


 

Η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, το σκάνδαλο Folli-Follie και η οικογένεια που θησαύρισε πάνω στην γενοκτονία των χριστιανών από τους Τούρκους και συνεχίζει να θησαυρίζει από τις γενοκτονίες Ερντογάν στην περιοχή.

Ήταν Ιούνιος 2018, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο Ραχμί Κοτς (φωτογραφία), ο οποίος διευθύνει τον όμιλο Koc Group (συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη), με περιουσία ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είδε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με απόλυτη μυστικότητα, ειδικά ως προς το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, όπως αποκάλυπτε τότε κυριακάτικη εφημερίδα. (ΒΗΜΑτοδότης 3 Ιουνίου 2018)

Ο γεγονός ότι ο όμιλος Koc εξαγόρασε το 2005 από κοινού με τη Shell το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου, αντί 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, δίνει από μόνο του τροφή σε πολλά σενάρια συνωμοσίας. Με αυτή την εξαγορά ο Ραχμί Κότς είναι ο ιδιοκτήτης του Oruc Reis!

Ναι, του ερευνητικού που έκοβε βόλτες το Αιγαίο ανεμπόδιστο!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.