Εθνικά επικίνδυνοι

Κράτος χωρίς πρόνοια μόνο κράτος δεν είναι!Οτιδήποτε άλλο όμως ίσως και να είναι.

Πως θα φθάσουν οι εφεδρείες έμψυχες και μη στον Έβρο ή και αλλού,όταν απευχόμενον τι συμβεί και έχει στρωθεί η χιών όπως συνέβη;Αφού θα πρέπει οι ένστολοι(δεν υπάρχουν άλλοι)αντί να πιάσουν οτιδήποτε οπλικό, να κρατούν το φτυάρι, και να καθαρίζουν μέχρι το Λιανοκλάδι και βάλε;

Είναι πλέον ορατό να τους βρουν εισβολείς,αντί του όπλου, με φτυάρια και κασμάδες στο χέρι. Τους στρατευμένους μας. Τους χρυσοκάνθαρους όχι. Θα έχουν φύγει.Θα «αγωνίζονται» βολεμένοι όντες,έξω στις μεγαλοπρωτεύουσες.

Πάντα αυτό γίνεται. Θα ξαναγυρίσουν όταν οι «καιροί» το επιτρέψουν με
την «κουδούνα»ανά χείρας. Τέμπορα και μόρες είναι μπροστά μας.

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας ΤΩΡΑ για να δούμε τις επιβληθησόμενες στους φταίχτες, και όχι στους «φταίχτες» κυρώσεις,και ας συμπεράνουμε. Και ας πράξουμε.
Το Μάτι θες μισόκλειστο, κλειστό, ή ορθάνοιχτο πάντα θα μας «κοιτάζει» και τιμωρεί συνάμα. Ας το δούμε και εμείς. Αλλιώς να μην βογγάμε όταν μας «λούζει». Στο χέρι μας είναι.Εκτός αν έστω αυτή τήν φορά κάτι γίνει. Σαν ίσως μιάν αρχή.

Σιγά που θα γίνει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.