Παμμακεδονικές Ενώσεις, εκτεθειμένες και ευθυνόφοβες στο Σκοπιανό

Παμμακεδονικές Ενώσεις, εκτεθειμένες και ευθυνόφοβες στο Σκοπιανό. Έχουν ευθύνη γιατί επικαλούνται ότι δεν γνώριζαν την πραγματική θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Άδωνη Γεωργιάδη, της Ντόρας Μπακογιάννη, του Νίκου Δένδια, του Βορίδη,του Σαμαρά και των υπολοίπων για το όνομα των Σκοπίων.

Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία με τους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ χωρίς να ρωτήσουν και να απαιτήσουν από αυτούς να διευκρινίσουν και να τους δεσμεύσουν ότι δεν παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας.

“Έπαιξαν το παιχνίδι” παραπλάνησης σε βάρος του ελληνικού λαού για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Τώρα δήθεν “κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα” για να αποσείσουν τις ευθύνες τους. Η Αλήθεια όμως πλέον βοά και εκδικείται.

Έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ ήταν από χρόνια υπέρ της σύνθετης ονομασίας με το όνομα της Μακεδονίας μέσα σ΄αυτήν. Με τις επιστολές διαμαρτυρίας που τώρα στέλνουν ( είναι πλέον αργά) δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Διχάστηκε η Ελλάδα πάνω σ΄ένα ψέμα και έχουν ευθύνη γι΄αυτό.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, επί τόσα χρόνια, ποιές ήταν οι πραγματικές θέσεις των κομμάτων. Τότε γιατί δεν ρώταγαν; Εμείς στο Rapid Test τους παρουσιάζουμε σ΄αυτή την εκπομπή, γεγονότα και ντοκουμέντα αλλά και στην προηγούμενη εκπομπή μας στις 17 Μαίου 2021, όλα αυτά που “κατόρθωσαν” να μη γνωρίζουν. ” Είναι αργά για δάκρυα…”

Παρακάτω οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις που υπέγραψαν την τελευταία επίστολή “διαμαρτυρίας” προς τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ
Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης
Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας
Πρόεδρος: Γεώργιος Κοσμίδης
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά
Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος
Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής
Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου
Παμμακεδονική Ομοσπονδία Οντάριο
Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)
Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης
Παμμακεδονική Ένωση Γερμανίας
Πρόεδρος: Γιάννης Γκέγκας
Με πολύ μεγάλη λύπη μας είμαστε αναγκασμένοι να παρουσιάσουμε όλα αυτά γιατί πραγματικά πιστεύουμε στην πολύ μεγάλη αποστολή που έχετε αναλάβει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.