Πώς ο Προκόπης Παυλόπουλος «τάπωσε» τον Ταγίπ Ερντογάν και άνοιξε το δρόμο στο Νίκο Δένδια

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2017, ο τότε ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος αποστόμωσε τον θρασύτατο Ταγίπ Ερντογάν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, κόβοντάς του το «βήχα» για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης. Να θυμηθούμε ότι τότε, τα πολιτικά και δημοσιογραφικά «τσιράκια» του Κώστα Σημίτη και του εθνομηδενισμού του Ελσίνκι και της Μαδρίτης «μιζέριαζαν» ξετσίπωτα, ασχολούμενα όχι με την εθνικά υπερήφανη απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου αλλά για το πώς καθόταν στον καναπέ ο Ερντογάν!!!

Τα ίδια «τσιράκια» έσπευσαν και πάλι, για να στηρίξουν τον Κώστα Σημίτη, να «μιζεριάσουν» σε βάρος του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, που υπερήφανα υπερασπίστηκε τα Εθνικά Θέματα απέναντι στον τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ούτε ίχνος ντροπής, ούτε ίχνος συναίσθησης του τι σημαίνει, ιδίως σήμερα, να υπερασπίζεσαι ακόμη το Ελσίνκι και τη Μαδρίτη του Κώστα Σημίτη και έτσι να φτάνεις να δέχεσαι διαπραγμάτευση για δήθεν «κυριαρχικά δικαιώματα» της Τουρκίας στο Αιγαίο!!!

Για να καταλάβουν ότι η «γραμμή» Σημίτη στο Ελσίνκι και τη Μαδρίτη είναι οριστικά παρελθόν, τους θυμίζουμε τον ιστορικό διάλογο Παυλόπουλου-Ερντογάνστο Προεδρικό Μέγαρο. Τότε θα νοιώσουν ότι ο δρόμος που ακολούθησε πιστά ο Νίκος Δένδιας δεν έχει πια επιστροφή στη σκοτεινή εποχή Σημίτη.

Ματαίως λοιπόν ο Κώστας Σημίτης και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά «τσιράκια» του «κλαψουρίζουν» στα «μπουκωμένα» -από τον πιστό «οπαδό» του σημιτισμού Κυριάκο Μητσοτάκη- ΜΜΕ του γραπτού και του ηλεκτρονικού τύπου καθώς και του Διαδικτύου…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.