Στρατηγός Ζιαζιάς: «Δεν μπορεί να διοικεί μια γκάμα ανθρώπων του Μαξίμου οι οποίοι δεν γνωρίζουν τα εθνικά θέματα»

Στα κάγκελα κι οι στρατιωτικοί με την διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Κεραυνοί του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Κ.Ζιαζια για την παρέα του Μαξίμου.

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ,Επίτιμος Α/ΓΕΣ, τον Ιούλιο του 2012,είχε επιλέξει την παραίτηση όταν επιχειρήθηκε να το “δοθεί γραμμή” για τις κρίσεις των Αξιωματικών. Ήταν απ΄ αυτούς που δεν “δέθηκαν” ποτέ με την καρέκλα , είχε καταλάβει ότι “μια μέρα Αρχηγός για πάντα Αρχηγός” και τίμησε τα γαλόνια του.

Γι΄ αυτό και όλοι τον αναγνωρίζουν και τον τιμούν ,έχοντας ταυτόχρονα ξεχάσει άλλους που έμειναν χρόνια πολλά στην καρέκλα του Αρχηγού… Ο κ.Ζιαζιάς μιλά για τα ελληνοτουρκικά και τη βιασύνη μας για “διάλογο”. Δε μασά τα λόγια του επισημαίνοντας ότι “η χώρα δεν μπορεί να κυβερνάται με παρεΐστικη νοοτροπία” με “κρυμμένους υπουργούς”.

“Οφείλει η κυβέρνηση να κυβερνήσει αυτή τη στιγμή. Δεν μπορεί να διοικείται μία χώρα με παρεϊστικη αντίληψη. Δεν μπορεί να έχουνε βγει στο περιθώριο οι υπουργοί και να διοικεί μία γκάμα ανθρώπων του Μαξίμου οι οποίοι δεν γνωρίζουν και τα θέματα , κυρίως τα εξωτερικά θέματα και τα εθνικά θέματα”, λέει ο Σρατηγός Ζιαζιάς.

Πηγή: militaire.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.