Χρέη στην εφορία: Πότε αναμένεται η εγκύκλιος για τη νέα πάγια ρύθμιση

Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η εγκύκλιος για τη νέα πάγια ρύθμιση 24-48 δόσεων, ενώ γίνεται προσπάθεια η πλατφόρμα να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στον υφυπουργό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΕΑ, ήταν και το θέμα των 24-48 δόσεων, με την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. να καταθέτει ερώτημα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της ρύθμισης.

Ο κ. Βεσυρόπουλος δεσμεύθηκε ότι η σχετική εγκύκλιος θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες και ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Α. ότι γίνεται προσπάθεια η πλατφόρμα να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο.

Πάντως, όπως διευκρίνισε, όποιος μπει στη ρύθμιση των 12 δόσεων θα μπορεί να μεταπηδήσει στις 24 και αντίστοιχα αυτός από τις 24 θα μπορεί να μεταφερθεί στις 48, ενώ σχετική επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει άμεσα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.