Πίσω κι απ’ την περίοδο Σαμαρά η ανάπτυξη με Μητσοτάκη: Πτώση βιομηχανικής παραγωγής κατά 8,1%, χειρότερη επίδοση από το 2012!

Η πτώση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 8,1% είναι η χειρότερη επίδοση από τον Μάρτιο του 2012

«Η προσδοκία για 4% ανάπτυξη καθίσταται μία ακόμα απάτη του κ. Μητσοτάκη», αναφέρουν με κοινή δήλωση τους ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Γιώργος Τσίπρας.

Ειδικότερα, τονίζουν πως «η πτώση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 8,1% τον Νοέμβριο αποτελεί την πιο πρόσφατη αρνητική οικονομική εξέλιξη και μάλιστα τη χειρότερη επίδοση από τον Μάρτιο του 2012».

Προσθέτουν ότι «ο ρυθμός ανάπτυξης επιβραδύνθηκε από τον Ιούλιο και μετά» και ότι «η προσδοκία για 4% ανάπτυξη καθίσταται μία ακόμα απάτη του κ. Μητσοτάκη».

Σημειώνουν, ότι «η χώρα χρειάζεται δημοσιονομικό χώρο για στήριξη της εγχώριας ζήτησης και παραγωγής” και “στήριξη κλάδων με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα στην οικονομία και όχι ημετέρων».

Πηγή: ethnos.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.