ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ 80.000 συνεπείς δανειολήπτες του

Ξεκίνησε, από την προηγούμενη Δευτέρα, 3/12, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, η σταδιακή καταβολή σε περίπου 80.000 συνεπείς δανειολήπτες-υπόχρεους πάσης φύσεως δανείων στεγαστικού τομέα, τιτλοποιημένων και μη, του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Το μέτρο της επιβράβευσης εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2017 και προβλέπει την επιστροφή τόκων λόγω μείωσης του επιτοκίου των στεγαστικών δανείων των συνεπών δανειοληπτών του Ταμείου σε ποσοστό 1% μεσοσταθμικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών σε ετήσια βάση. Το μέτρο θα επαναλαμβάνεται ανά εξάμηνο.

Οι δανειολήπτες του Ταμείου, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ένταξης στον ορισμό τού «συνεπούς δανειολήπτη» και δεν έχουν μέχρι σήμερα γνωστοποιήσει τον IBAN αριθμού λογαριασμού τους, ατομικού ή κοινού, που τηρούν σε τραπεζικό ίδρυμα της χώρας, καλούνται να προβούν άμεσα στη γνωστοποίηση αυτού μέσω του συνδέσμου e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της ιστοσελίδας του Ταμείου www.tpd.gr.

Η διαδικασία απόδοσης του ποσού της επιβράβευσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ως άνω δικαιούχων θα γίνεται σταδιακά και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.