Ζούμε σε ένα κράτος που πραγματικά φωνάζει ο κλέφτης.

Λουκάς Καβακόπουλος

Αυτό που μαθαίνω από την ολοκλήρωση της συμφωνίας…
1) Μέχρι προχθές η καθυστέρηση της συμφωνίας, ισοδυναμούσε με καταστροφή της Ελλάδας. Σήμερα, η καταστροφή της Ελλάδας είναι η συμφωνία.
2) Μέχρι προχθές, εκείνοι που παρακαλούσαν να κοπεί το ψωμί από ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους για να ολοκληρωθεί νωρίς η αξιολόγηση, σήμερα παραπονιούνται που οι μεγαλοσυνταξιούχοι θα χάσουν 18% από τις μεγάλες συντάξεις.
3) Όταν κάνεις διπραγμάτευση για τα εργατικά δίκαια, έχεις “δογματισμούς και αριστερές παράνοιες”. Όταν τελικά καταλήξεις μετά από πολλές διαπραγματεύσεις σε συμφωνία που τηρεί αυτά που ζητούσες, τότε σου λένε ότι είπες “ναι σε όλα”.
4) Αυτοί που έκαναν τον ΟΑΕΕ 500 ευρώ το μήνα, βγάλεις δεν βγάλεις έστω και ένα ευρώ, και μάλιστα φορολογούσαν τα λεφτά που πλήρωνες (γιατί δεν αφαιρούσαν τις εισφορές από τα έσοδά σου, άρα σε φορολογούσαν ξανά και για αυτές), και κλείσανε όλες τις βιομηχανίες της Ελλάδας, υποστηρίζουν σήμερα ότι είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας.
5) Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, και τα σπασμένα τους πληρώνουμε, και μάλιστα χρεοκόπησαν και τα ίδια τους τα κόμματα, αυτοί μας διδάσκουν πώς να πάμε στο μέλλον με ειδικές προτάσεις “οικονομίας” (τις ίδιες που απέρριπταν, οι ίδιοι, χθες). Και ζητάνε και την εμπιστοσύνη μας.
Ζούμε σε ένα κράτος που πραγματικά φωνάζει ο κλέφτης.
Και εσύ, πιστεύεις ότι ο “Αλέξης και ο Πάνος σου πουλάνε σανό”, και όχι το σύστημα αυτό που εδώ και 30 χρόνια μας έχει καταστρέψει, και θέλεις να ξαναψηφίσεις εκείνους που σε φέρανε στο σημερινό χάλι…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.